Gigi Becali, decizie radicală. Pe ce cheltuie o sumă importantă de bani. Mihai Stoica a oferit toate detaliile

Gigi Becali, decizie radicală. S-a aflat pe ce cheltuie o sumă importantă de bani latifundiarul din Pipera. Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica a oferit toate detaliile. Unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB a beneficiat de o mărire de salariu.

Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţiile portarului Ștefan Târnovanu. Astfel, omul cu banii de la FCSB a decis să îi mărească salariul, potrivit managerului Mihai Stoica.

Gigi Becali, decizie radicală

Gigi Becali a rămas impresionat de prestațiile lui Ștefan Târnovanu la FCSB. Mihai Stoica spune că angajamentul portarului a suferit modificări în vara lui 2022. Fostul fotbalist al lui Poli Iași devenise deja la acel moment indispensabil pentru vicecampioană.

Ștefan Târnovanu a profitat de erorile, de multe ori incredibile, comise de Andrei Vlad. A fost titularizat la FCSB în timpul sezonului trecut. De atunci nu a mai fost scos dintre buturi decât de accidentări.

Managerul general Mihai Stoica a făcut acest anunț. Mai mult, a recunoscut că portarul în vârstă de 22 de ani părea, la început, că nu are perspective. „Ştiu cum a venit Târnovanu la noi. Am zis că nu avea perspective. A contat că a lucrat cu Marius Popa (n.r. antrenorul de portarii la FCSB). Contractul lui a fost mărit sezonul acesta, în vară”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

De altfel, portarul a profitat de şansa pe care a avut-o. I-a mai lăsat locul între buturi lui Andre Vlad doar când s-a accidentat, pe final de 2022. Acum, la primul meci din 2023, Târnovanu a fost, din nou, titular şi nu a primit gol.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed