Gigi Becali, dat de gol! Ce se va întâmpla cu Florinel Coman și Darius Olaru. Totul a devenit public

Gigi Becali a fost dat de gol. S-a aflat ce se va întâmpla cu Florinel Coman și Darius Olaru. Totul a devenit public. Pentru ce sume ar putea să plece vedetele celor de la FCSB în străinătate.

Bănel Nicoliță a făcut dezvăluirea momentului despre Gigi Becali. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit planul omului de afaceri. În opinia sa, Florinel Coman și Darius Olaru nu vor fi lăsați să plece în această iară, chiar dacă vor exista oferte avantajoase.

Gigi Becali, dat de gol

Bănel Nicoliță știe cât de mult își dorește Gigi Becali să ia titlul în acest sezon. În acest context, fostul fotbalist este convins că latifundiarul din Pipera nu îi va ceda pe cei mai valoroși fotbaliști. Astfel, Florinel Coman și Darius Olaru ar mai avea ceva de așteptat dacă doresc să plece de la FCSB.

„Se va anunța un play-off nebun. CFR, Rapid, Craiova și FCSB, care conduce campionatul, sunt echipele care se vor bate la titlu în acest sezon. Sunt sigur că nea Gigi nu va renunța la Coman și la Olaru până nu va câștiga campionatul și până nu va intra în grupele Champions League. Ăsta este visul cel mare al dânsului, dar și al nostru, ca suporteri. Așteptăm de mulți ani un titlu, nu mai știm să ne bucurăm, dar anul viitor va fi al nostru”, a spus Bănel Nicoliță.

„O văd pe FCSB în stare să intre în grupele Champions League”

Bănel Nicoliță își dorește să își vadă fosta echipă în grupele Champions League.

„O văd pe FCSB în stare să intre în grupele Champions League. Vor fi mulți pași, grei, dar vom vedea și ce lot va avea mai ales dacă va câștiga campionatul. FCSB a arătat că e o echipă bună, unită, nu cred că mai trebuie foarte, foarte mulți jucători. Poate un atacant și un număr 10”, a mai spus Nicoliță.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed