Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! Dezvăluiri de senzaţie despre noua vedetă de la FCSB. Jucătorul cu care va lua titlul Elias Charalambous

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! Dezvăluiri de senzaţie despre noua vedetă de la FCSB. Jucătorul cu care va lua titlul Elias Charalambous. Fostul jucător a recunoscut că mijlocașul de la roș-albaștrii îi aseamănă foarte mult.

Bănel Nicoliță a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor lui Elias Charalambous, care, după 21 de etape, au dus echipa pe prima poziție în clasamentul din Superliga.

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit!

Fostul mare jucător a vorbit despre Alexandru Băluță, care a ajuns la FCSB în vara acestui an, și de care spune că i se aseamănă foarte mult la stilul de joc.

”S-a simțit lipsa lui când a fost suspendat. Chiar și Gigi Becali a intrat și a spus că nu e unul ca el care să alerge și care să se bată cu ei. (n.r. Băluță seamănă cu tine?) Ca stil, da. Aleargă foarte mult, se bate pentru fiecare minge.

E un jucător tehnic și în mare parte seamănă cu mine. Eu eram mai agresiv, el este mai tehnic. Aleargă foarte mult. Dacă pierde mingea, se duce imediat după ea, iar o pierde, iar o recuperează”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

„O să mă antrenez mai mult”

După meciul cu Hermannstadt, scor 3-0, Alexandru Băluță a făcut promisiunea că se va antrena mai mult, așa fel în cât să ajute echipa să înscrie.

„O gură mare de aer pentru noi. Sunt 3 puncte foarte importante. Am fost uniți astăzi, disciplinați, compacți. Asta cred că a făcut diferența. Hermannstadt joacă fotbal, pasează și mă bucur din suflet că am reușit să câștigăm astăzi. Sunt dezamăgit că nu marchez mai mult, toate la timpul lor.

Mă bucur că reușeșesc să aduc un plus echipei, dar o să mă antrenez mai mult și să fiu mai atent în fața porții. Suntem cu toții uniți și cred că atunci când jucăm ca o echipă reușim să câștigăm. Mă bucur pentru toată lumea și le mulțumesc suporterilor că au fost prezenți.

Cu siguranță, mă gândesc la națională. Este cel mai mare vis al meu și al oricărui fotbalist. Mai este mult până acolo însă. Nu mă preocupă ce face CFR, noi suntem la mâna noastră. Trebuie să rămânem modești, pentru că mai sunt multe meciuri până la final”, a spus Băluță, în direct la Digi Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed