Gigi Becali are, din nou, probleme cu legea! Ar putea să fie executat silit. Greşeala uriașă a șefului de la FCSB

Gigi Becali are, din nou, probleme cu legea. Este la un pas să fie executat silit de Fisc, iar motivul este fabulos.

Nu a cosit fânul din curtea mănăstirilor din Vâlcea.

Gigi Becali are, din nou, probleme cu legea!

Gigi Becali a cumpărat peste 30 de hectare de pământ în județul Vâlcea, în urmă cu mai bine de trei ani. Aici dorea să construiască două mânăstiri. Una pentru bărbați și alta pentru femei. Acestea trebuiau ridicate aproape de stațiunea Băile Olănești.

Becali a aplicat și pentru obținerea de subvenții, iar acum APIA Vâlcea a constatat că nu a respectat angajamentele, scrie adevărul.ro. 

Pe site-ul instituției se arată faptul că Centrul Județean APIA Vâlcea a emis un proces verbal de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare pe numele lui George Becali. Concret, acesta nu a respectat măsura Agro-Mediu. Adică nu a cosit iarba pe terenul pe care îl deține. Astfel, ANAF îl poate executa silit pentru o datorie de 3000 de euro.

Cei de la APIA l-au înștiințat, dar corespondența s-a întors la instituție.

„Nu este așa tragedie, dar regulamentul și procedura noastră cer ca, atunci când nu se mai continuă un angajament de Agro-mediu, să fie recuperate sumele din anii anteriori. A preluat angajamentul de la un alt fermier.

După care, în anul 2022 nu a mai continuat angajamentul deschis pe cinci ani. În momentul în care se întrerupe acest angajament față de APIA, banii trebuie recuperați.

Dacă timp de 90 de zile nu se recuperează sumele prin plată voluntară, de la acest anunț, atunci dosarul va merge către ANAF pentru executare silită. Este vorba despre aproximativ 3.000 euro”, a declarat directoarea APIA Vâlcea, Denisa Iacob, pentru sursa de mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed