Gigi Becali, ameninţat de Neluţu Varga! Patronul de la CFR Cluj, afirmaţii uluitoare. Cine va lua titlul în Superliga

Neluțu Varga nu își pierde speranța și amenință adversarele din Superliga, pe ultima sută de metri. Gigi Becali a fost primul vizat, în cadrul declarațiilor patronului celor de la CFR Cluj.

Deși ardelenii traversează o perioadă cumplită, în urma demisiilor lui Adrian Mutu și Cristi Balajl, Varga reamintește suporterilor că FCSB nu fost, încă, încoronată drept campioană.

Gigi Becali, ameninţat de Neluţu Varga!

Omul cu banii din Gruia speră la o minune. În perspectiva sa, realitatea în care CFR Cluj mai poate câștiga titlul la finalul campionatului, nu este imposibil de îndeplinit.

Ardelenii se situează pe locul 3 în clasamentul competiției interne, la 10 lungimi în spatele liderului FCSB.

„(n.r. Mai sperați la titlu, sincer?) Sincer.. speranța moare ultima, deci ne gândim la orice, nu ne lăsăm, jucăm până la ultimul minut și vedem!”, a spus Neluțu Varga, în exclusivitate pentru AS.ro.

Situația playoff-ului Ligii 1, înainte de meciurile din etapa a 3-a:

  1. FCSB – 38 puncte
  2. Universitatea Craiova – 31 puncte
  3. CFR Cluj – 28 puncte
  4. Rapid – 28 puncte
  5. Farul – 25 puncte
  6. Sepsi – 23 puncte

Cristi Balaj, asemenea lui Adrian Mutu, și-a anunțat demisia, la scurt timp după ce CFR a fost eliminată, de către Corvinul Hunedoara, din Cupa României. Ardelenii au fost învinși cu scorul de 0-4 de către formația din eșalonul secund.

”Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie!”, a scris Balaj, pe Facebook.

Tudor Pop ar urma să fie numit președinte al grupării din Gruia, după ce a ocupat, din anul 2017 până în prezent, funcția de manager operațional în cadrul clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed