Gigi Becali a spus clar! Dezvăluiri despre vedeta lui Gică Hagi. De ce nu mai vine la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunț important în ceea ce privește transferul lui Louis Munteanu, tânărul atacant al celor de la Fiorentina! După ce a devenit campioană în sezonul precedent de Superliga, FCSB dorește să atace noua stagiune cu forțe proaspete.

Până în prezent, oficialii roș-albaștrilor i-au întâmpinat în vestiar doar pe Daniel Popa de la U Cluj și Kiki de la Farul Constanța. Rămâne de văzut ce se va întâmpla transferul lui Munteanu la FCSB.

Mai vine sau nu, Louis Munteanu, la FCSB!

Atacantul și-a încheiat împrumutul la Farul Constanța și s-a reîntors la echipa în cadrul căreia este legitimat, Fiorentina.

Dorit atât de FCSB, cât și de Rapid, transferul lui Louis Munteanu în Superliga a fost periclitat chiar de către oficialii echipei din Italia. Fiorentina vrea să-l păstreze în lot pe român.

„Nu mai are sens să discutăm. Nu au mai dat niciun răspuns. Am vorbit. Au spus cei de la Fiorentina că îl vor și o să îi prelungească contractul. 1,5 milioane a fost de la început. Nu mai mult.

Am spus 1,2 milioane de euro ca să-l duc în eroare pe Dan Șucu. Să fiu sincer, nici 5 bani nu aș fi dat peste 1,5 milioane. Poate mai bine că nu s-a făcut. Eu acum, echipa o am făcută!”, a explicat Gigi Becali, la Fanatik.

Dan Șucu nu renunță la Louis Munteanu!

Louis Munteanu rămâne o prioritate pentru oficialii de la Rapid.

”Nu suntem în competiție doar cu FCSB, ci suntem în competiție cu toate cluburile. Cea mai înverșunată competiție este cu echipa de pe primul loc. Da, ni-l dorim pe Louis Munteanu!

Este o competiție între Rapid și FCSB!”, a explicat acționarul majoritar de la Rapid, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed