Gigi Becali a șocat toată România! Șeful de la FCSB a refuzat o sumă colosală. De ce nu a vrut un miliard de euro

Gigi Becali a șocat toată România, după ce a refuzat un miliard de euro. În urmă cu ceva vreme, una dintre cele mai mari firme în domeniul dezvoltărilor imobiliare a venit cu o propunere fabuloasă.

Inițial, latifundiarul și-a dat acordul, apoi afacerea nu s-a mai realizat.

Gigi Becali a refuzat o sumă colosală

One United Properties a vrut să facă afaceri cu șeful celor de la FCSB. Firma dorea să achiziționeze mai multe terenuri deținute de Becali și a fost dispusă să-i achite un miliard de euro. Totuși afacerea s-a blocat. Dezvoltatorul imobiliar dorea să achite banii în 10 ani, dar latifundiarul nici nu a vrut să audă. A cerut ca în 5-6 ani să primească toți banii.

Afacerea nu s-a mai realizat. Șefii firmei au considerat că intervalul de timp este prea mic pentru a putea achita toți banii, scriu cei de la GSp.ro.

Potrivit revistei Capital, Gigi Becali avea o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro la finalul anului trecut. De partea cealaltă, fiecare dintre cei doi fondatori ai firmei One, Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, aveau între 170-190 de milioane de euro.

Ce spunea Dumitru Dragomir despre averea prietenului său

Fostul președinte LPF a făcut dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali. De altfel, cei doi au și făcut afaceri împreună.

„Ascultaţi-mă bine că vă zic. Eu sunt unul dintre puţinii oameni care ştiu. Gigi Becali este cel mai bogat om din România la ora actuală. E mult mai bogat decât Ion Ţiriac.

Îl doare pe el în pălărie că nu mai este în clasamente. Are mii de hectare de pământ agricol şi nu numai. Mii de hectare de pădure, aşa că eu ştiu ce vorbesc”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed