Gigi Becali a primit lecții în direct! Cum poate FCSB să facă performanta în Europa. Un fost stelist a spus clar

Gigi Becali primește lecții despre cum poate să facă performanță în Europa. Patronul de la FCSB trebuie să ia în calcul plecarea lui Florinel Coman din vară. Un fost stelist a spus totul în direct.

Florinel Coman urmează să plece de la FCSB la finalul acestui sezon, iar roș-albaștrii sunt foarte aproape de Champions League. Adrian Ilie este de părere că Gigi Becali trebuie să își întărească lotul bine, odată cu plecarea fotbalistului, mai ales pentru Europa.

Gigi Becali a primit lecții în direct!

„Eu cred că FCSB are nevoie de achiziții după ce pleacă Florinel Coman, chiar și dacă ar rămâne la FCSB. S-a văzut și la meciul cu Irlanda că Florinel Coman a avut probleme cu fundași mai buni

Totuși, sunt câțiva jucători în campionatul României pe care dacă-i pui la FCSB, poți să faci o echipă de Europa League. Poți să-l cumperi pe Otele și să-l joci vârf, poți să mai găsești și un fundaș central care să joace lângă Chiricheș, un mijlocaș central și 2-3 jucători ca rezerve”, a spus Adrian Ilie, potrivit fanatik.ro.

La finalul acestui sezon, Florinel Coman va pleca în Qatar. Fotbalistul s-a înțeles cu oficialii de la Al Duhail, care sunt pregătiți să plătească clauza de reziliere din contractul acestuia, în valoare de 5 milioane de euro. Va primi un salariu uriaş în Qatar. 2 milioane de dolari pe sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed