Gigi Becali a pierdut o sumă uriaşă! Mărturia incredibilă a latifundiarului din Pipera. FCSB, o adevărată gaură neagră

Gigi Becali a pierdut o sumă uriaşă. Latifundiarului din Pipera a dezvăluit câți bani are de recuperat de la FCSB. Doar în sezonul actual a împrumutat clubul cu 15 milioane de euro

FCSB este lider în Superliga, cu 38 de puncte, și are cele mai mari șanse să câștige titlul. Pe locul doi este CSU Craiova, cu 31 de puncte, în timp ce pe trei este CFR Cluj, cu 28 de puncte, la egalitate cu Rapid.

Câți bani a pierdut șeful de la FCSB

Gigi Becali a investit sume uriașe de bani în echipa sa. Potrivit bilanțului din 2023, patronul de la FCSB trebuie să recupereze nu mai puțin de 7 milioane de euro. Becali spune că sezonul acesta a băgat 15 milioane de euro, dar 8 au fost transformate în capital social.

“Este mult mai mult de atât datoria. Dar ca să iau licenţa am renunţat la încă 10 milioane. Depăşeam deficitul, adică fair play-ul financiar. Şi e adevărat că e minus şapte milioane de euro, dar totalul e de minus 15 milioane.

La 8 milioane am renunţat şi i-am băgat în capitalul social. Dar nu este o problemă, că atunci când fac bani îi scot şi capitalul social se micşorează. Eu pot să fac o majorare de încă 7 milioane. Nu mă afectează. Dar pierderea nu se vede real. Ca să vezi câţi bani am băgat din buzunar uită-te la capitalul social al FCSB-ului, că ăia tot de la mine sunt. Vezi la Registrul Comerţului, 8 milioane plus 7 milioane.

Anul trecut minus 15 milioane de euro. La încă 10 milioane am renunţat când am luat echipa, care nu e Steaua, e echipa Vasilescu din Deal. Atunci, când am luat-o cu Piţurcă”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Omul de afaceri nu a renunțat încă la visul său. Să vândă un jucător cu 100 de milioane de euro. De asemenea speră ca echipa sa să joace în Liga Campionilor de unde ar încasa o sumă frumoasă de bani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed