Gigi Becali a dat lovitura! Suma uriaşă care i-a intrat în conturi. Dezvăluiri incredibile ale latifundiarului din Pipera

Gigi Becali a dat lovitura! Suma uriaşă care i-a intrat în conturi. Dezvăluiri incredibile ale latifundiarului din Pipera. Acesta s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să vorbească despre afacerea care i-a adus milioane de euro.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut. Şeful de la FCSB spune că este tare de mândru de faptul că fetele lui fac afaceri excelente. A dat exemplul unui tun de nu mai puțin de patru milioane de euro.

Gigi Becali a dat lovitura!

Gigi Becali a dezvăluit că un evreu a pus mâna pe nu mai puțin de 10 case construite de către fiica sa. Latifundiarul din Pipera şi-a sfătuit fata şi ginerele cum să le ia faţa celorlalţi în afaceri.

„Îl întreb pe ginerele meu câte apartamente a vândut. «Păi, mă, tată, am avut 7 vizionări și am vândut 4». O întreb pe fată, «Băi, tată, uite mâine mă duc să vând două». Sunt cele mai scumpe. Bine, la ăștia ai mei eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața. Dacă e 1.450 de euro metru pătrat, utilul, vinde cu 1.350». 100 în jos și cumpără lumea numai de la voi.

Tată, noi avem și teren și bani. Facem altele. Vinde marfa, vinde marfa, vinde marfa, altă marfă‘.

Mi-a zis ginerele meu: «Băi, tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». Cum a cumpărat?. A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel. E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a dat vreo 4 milioane de euro”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Teodora a studiat la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice. Mai mult, a terminat și masterul în Administrarea Afacerilor.

Gigi Becali spunea că este mulțumit de alegerea pe care a făcut-o fiica sa. Îl consideră pe Mihai Mincu un băiat bun. Acesta mai este poreclit în lumea afacerilor și „Prințișorul de Dobrești”. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, declara Gigi Becali în trecut, în legătură cu soțul fiicei sale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed