Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Ce s-a întâmplat cu fata latifundiarului din Pipera. Dezvăluiri incredibile ale milionarului

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce s-a întâmplat cu fata latifundiarului din Pipera. Au apărut dezvăluiri incredibile ale milionarului. Fiica şefului de la FCSB a dat lovitura în afaceri.

Alexandra Becali și soțul ei au câștigat bani frumoși din afacerea cu imobiliare pe care o au, conform spuselor patronului de la FCSB.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Gigi Becali a spus că fiicei sale îi merge foarte bine. Tânăra a vândut recent 10 case, fiecare evaluată la 4 milioane de euro.

„Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa: «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro.

Sunt cele mai scumpe. Bine, alor mei, eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața». Mi-au zis: «Păi e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul». Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren și bani”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Despre fata lui Gigi Becali, Dumitru Dragomir a spus: „Alexandra este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Este dată naibii. Este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că poate de acum să ţină echipa ea. Are personalitate debordantă.

Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copiii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit… E şi credincioasă. Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine. E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei?

Fac pariu pe cât vrei. Şi elegantă, nu vulgară. O laud ca pe un copil de-ai mei. O cunosc, vine pe şantier. Nu-i place ceva, le şi spune, cheamă inginerii. Mână de fier”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed