Gigi Becali a dat lovitura iernii! Urmează să semneze cu FCSB. Toate detaliile au fost puse la punct

Gigi Becali a dat lovitura iernii! Urmează să semneze cu FCSB. Toate detaliile au fost puse la punct, iar jucătorul vine la vicecampioană. Latifundiarul din Pipera a convirmat toate detaliile.

Gigi Becali continuă să transfere pe bandă rulantă. S-a aflat cine este primul jucător care va ajunge la vicecampioană din iarnă.

Gigi Becali a dat lovitura iernii!

Gigi Becali s-a înţeles cu prietenul Valeriu Iftime. Din iarnă, Kevin Boli urmează să ajungă la FCSB. Mutarea este ca şi parafată. Becali şi Iftime s-au înţeles deja. Fundaşul are cale liberă către vicecampioană.

„Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, conform gsp.ro.

Şi şeful moldovenilor, Valeriu Iftime, a confirmat că renunţă la jucător în schimbul sumei corecte. Vrea să scape şi de salariul de 7.000 de euro lunar al jucătorului. Media salarială a echipei este de 4.000 de euro.„Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”, a spus Iftime, conform sursei citate.

Pentru că nu a mai găsit în vară vreun contract cu bani mulți, Boli a acceptat până la urmă să meargă la FC Botoșani. Boli a fost la CFR Cluj, dar nu a conformat la echipa antrenată de Dan Petrescu. Evoluţiile de la FC Botoşani l-au pus din nou în vizorul celor mai bune echipe din Superliga. Acum, pare că şi antrenorul echipei din Gruia regretă că a renunţat la jucătorul francez.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed