Gigi Becali a dat lovitura iernii! Urmează să semneze cu FCSB. Toate detaliile au fost puse la punct

Gigi Becali a dat lovitura iernii! Urmează să semneze cu FCSB. Toate detaliile au fost puse la punct, iar jucătorul vine la vicecampioană. Latifundiarul din Pipera a convirmat toate detaliile.

Gigi Becali continuă să transfere pe bandă rulantă. S-a aflat cine este primul jucător care va ajunge la vicecampioană din iarnă.

Gigi Becali a dat lovitura iernii!

Gigi Becali s-a înţeles cu prietenul Valeriu Iftime. Din iarnă, Kevin Boli urmează să ajungă la FCSB. Mutarea este ca şi parafată. Becali şi Iftime s-au înţeles deja. Fundaşul are cale liberă către vicecampioană.

„Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, conform gsp.ro.

Şi şeful moldovenilor, Valeriu Iftime, a confirmat că renunţă la jucător în schimbul sumei corecte. Vrea să scape şi de salariul de 7.000 de euro lunar al jucătorului. Media salarială a echipei este de 4.000 de euro.„Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”, a spus Iftime, conform sursei citate.

Pentru că nu a mai găsit în vară vreun contract cu bani mulți, Boli a acceptat până la urmă să meargă la FC Botoșani. Boli a fost la CFR Cluj, dar nu a conformat la echipa antrenată de Dan Petrescu. Evoluţiile de la FC Botoşani l-au pus din nou în vizorul celor mai bune echipe din Superliga. Acum, pare că şi antrenorul echipei din Gruia regretă că a renunţat la jucătorul francez.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari