Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Ce cadou de nuntă i-a oferit lui George Simion? Dezvăluirile momentului făcute de şeful FCSB

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! S-a aflat ce cadou de nuntă i-a oferit, de fapt, lui George Simion. Sunt dezvăluirile momentului făcute de şeful FCSB din interiorul celui mai important eveniment de la finalul acestei veri.

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a ajutat pe şeful AUR, George Simion. Latifundiarul din Pipera spus câţi bani a costat cadoul său.

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă!

Mai mult, şeful vicecampioanei a dezvăluit că l-a refuzat pe George Simion. Şeful AUR şi l-ar fi dorit pe latifundiar naş. „Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că domne o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste.

Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează. Omul ăsta a făcut o nuntă și a gândit așa, eu zic că a făcut foarte bine, el a făcut totul cu dragoste, zic eu.

Că după aia sunt anumite consecințe și că va va câștiga politic poate s-a gândit și puțin la asta, eu nu cred, s-a gândit și la asta că e normal să te gândești”, a declarat Gigi Becali. conform Realitatea Plus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed