Gică Popescu nu s-a mai abţinut! Replică dură în scandalul momentului. Răspuns dur pentru un fost coleg

Gică Popescu nu s-a mai abţinut și a reacționat! Replică dură în scandalul momentului produs de un fost jucător. Răspuns dur pentru cel care s-a arătat deranjat de cei care au fost invitați.

Președintele celor de la Farul și unul dintre cei mai implicați oameni în organizarea „balului de adio” al Generației de Aur. Gică Popescu a oferit prima reacție după criticile lui Ionel Ganea.

Gică Popescu nu s-a mai abținut!

În același timp, fostul căpitan al Barcelonei s-a arătat extrem de emoționat de atmosfera de pe Arena Națională.

„Eu nu am nimic cu nimeni. E ușor să vorbești despre munca altora, fiind pe margine. Noi am încercat să fim cei din 1994. Nu a fost rea intenție față de nimeni. Îmi cer scuze, dar nu a fost intenționat. Filipescu și Adrian Ilie au fost excepțiile, Lăcătuș a fost alături de noi în campania de calificare”, a spus Gică Popescu pentru gsp.ro.

Reacția lui Ganea!

„Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuș n-au fost în America, da? Meritam să fim măcar invitați, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm.

Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitații pentru foști colegi exact din acea perioadă? Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foștii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!”, declarase „Ganezul” anterior.

Fostul mare fotbalist al României, Popescu a fost impresionat de partida de pe Arena Națională, dar și toate evenimentele din jurul acesteia.

„Tot grupul Generației de Aur a fost plin de mesaje a doua zi după partidă. Prunea a trimis un videoclip în care plângea, spunându-i că îi este dor. Au mai participat la evenimente toți, însă de asemenea anvegură nu. Au fost prezenți foști câștigători ai Balonului de Aur, precum și unul dintre cei mai mari și carismatici antrenori din fotbalul mondial. Când faci un astfel de eveniment, trebuie să ai pe listă 35 jucători, apoi îi contactezi”, a spus Gică Popescu.

„Am fi vrut să jucăm cu jucători mai în vârstă, însă nu ar fi fost atât de dulce. Am fost conduși cu 2-0, am făcut „remontada” și am câștigat, a fost incredibil. Pe Ronaldinho nu l-am contactat, știind costurile. Am vrut să vină și alți jucători, însă nu au putut. Figo, spre exemplu, fiind implicat într-o acțiune a UEFA. Mi-a spus că ar fi venit cu mare plăcere, însă nu poate.

Când m-am trezit duminică dimineață, am avut aceeași senzație ca cea când am câștigat Cupa UEFA, alături de Galatasaray. Am avut un sentiment de mândrie, muncind enorm în ultimele luni la acest eveniment. Atât antrenamentele de pe „Arcul de Triumf”, cât și gala, au fost speciale. Aceste amintiri vor rămâne pe veci. Îmi va fi greu să trec peste. Nu vom mai face un alt eveniment”, a mai spus fostul internațional.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed