Gică Popescu a dat verdictul! Cine va lua titlul în Superliga. Preşedintele Farului nu mai are îndoieli

Gică Popescu a dat verdictul! S-a aflat cine va lua titlul în Superliga. Preşedintele Farului nu mai are îndoieli. Este convins că FCSB este greu de ajuns de către rivalele de la Rapid şi CFR Cluj.

Gică Popescu pariază pe echipa lui Elias Charalambous. Asta cu două etape înaintea finalului sezonului regulat.

Gică Popescu a dat verdictul!

FCSB are un avans de 10 puncte faţă de Rapid, cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. Gică Popescu este de acord. Spune însă că, momenta, lupta este deschisă. Va conta mult diferenţa de puncte care va fi înaintea play-off-ului.

„Lupta e deschisă, nicio echipă de la locul cinci în sus nu este exclusă de la câștigarea titlului. Mai sunt două etape, vedem cum se va termina sezonul regulat, pentru că dacă FCSB va avea o diferență de 25 de puncte, jumătate fiind 12 sau 13, atunci e greu să-i mai prinzi.

E echipa care joacă cel mai bine, trebuie să recunoaștem acest lucru. Trebuie să ținem ritmul pentru că greul abia acum începe. Echipele de pe locurile unu și doi întotdeauna vor avea urmăritori”, a spus Gică Popescu, conform sport.ro.

În acest moment, FCSB are 61 de puncte și este la zece puncte distanță de Rapid. asta cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. Vicecampioana mai are însă două meciuri infernale. Joacă acasă cu Petrolul, echipa care se bate pentru un loc de play-off. Apoi, joacă împotriva celor de la Rapid. Disputa care este considerată în deplasare va avea loc, mai mult ca sigur, pe Arena Naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed