Gică Hagi va fi uimit! Anunţul incredibil al lui Ion Crăciunescu. Cine se va impune în Superliga

Gică Hagi va fi uimit! Anunţul incredibil al lui Ion Crăciunescu. S-a aflat cine se va impune în Superliga. Fostul mare arbitru a vorbit despre lupta la titlu, dar şi despre formaţia sa favorită.

Ion Crăciunescu laudă echipa lui Gică Hagi. Fostul arbitru a spus clar. Şi-ar dori ca Farul să câștige Superliga în acest an.

Gică Hagi va fi uimit!

Ion Crăciunescu are încredere totală în Gică Hagi şi în echipa sa. „Cea mai valoroasă este FCSB, cea mai puternică este CFR Cluj, dar cel mai mult îmi place echipa lui Hagi. Farul este o împletire între speranță, adică tinerețe, valoare și spectacol. M-aș bucura să câștige Farul, pentu că Hagi are pepinieră acolo, el crește fotbaliști. Este singura fabrică de fotbaliști din România”, a spus fostul arbitru, conform sport.ro.

După o singură etapă jucată în play-off, Farul se află pe prima poziție a clasamentului. Are 35 de puncte, cu două peste CFR Cluj. FCSB are 30 de puncte.

Crăciunescu a numit și jucătorul care îi place din Superligă. L-a nominalizat pe Adrian Mazilu, de la Farul. „Îi întrevăd o carieră formidabilă. Are și o calitate care se caută în lumea fotbalului dezvoltat – viteza. Tot ce face, face și în viteză.

Dincolo de faptul că apare la gol, dincolo de execuții, l-ați văzut cum a plecat cu mingea la picior de la centrul terenului și s-a dus până-n poartă… La vârsta lui, am văzut puțini jucători făcând asta.

Noi nu prea mai avem așa ceva. Cu viteza te naști, poți doar să o îmbunătățești apoi. Viteza o ai sau nu o ai. El o are. Și are și calitate tehnică. Dacă totul va merge normal cu el la fabrica de fotbaliști Hagi, atunci va fi un mare fotbalist”, a mai spus Crăciunescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed