Gică Hagi va fi uimit! Anunţ colosal despre antrenorul Farului. Ce a spus Ovidiu Burcă înaintea meciului direct

Gică Hagi va fi uimit! Anunţ colosal despre antrenorul Farului. S-a aflat ce a spus Ovidiu Burcă înaintea meciului direct. Dinamo-Farul se joacă vineri seara, pe arena Arcul de Triumf, din Bucureşti.

Tehnicianul celor de la Dinamo a vorbit în conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, despre abilitățile lui Gică Hagi ca antrenor.

Gică Hagi va fi uimit!

Ovidiu Burcă a mărturisit că Dinamo va întâlni echipa care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din fotbalul românesc, pe Gică Hagi, și care practică un fotbal total.

„Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim campioana României, o echipă care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din România. E o echipă care se află într-o criză de puncte, e un start puțin anevoios pentru ei, dar au mers pe două fronturi.

Nu este ușor să joci și în cupele europene și să faci rezultate și în campionat. Noi, pe de altă parte, suntem mai bine. Cred că am pierdut nemeritat meciul cu Craiova. (n.r. 0-1 cu FCU Craiova)

Trebuie să fii atent la calitatea jocului pe care îl prestezi, indiferent de rezultat. Cred că jocul cu Craiova ne-a arătat un plus. Sperăm să jucăm bine în continuare. Poți pierde o dată, dar nu la infinit.

Farul este campioana en titre, nu s-au schimbat foarte mulți jucători acolo. Domnul Hagi este același, au aceeași filozofie de joc, e același grup de jucători care a câștigat anul trecut campionatul.

Prin prisma faptului că au pierdut ultimele două meciuri (n.r. – 0-4 cu FCU Craiova și 0-1 cu FCSB) există o presiune mai mare pe ei”, a precizat Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă: „Farul joacă un fotbal total”

„Farul joacă un fotbal total. Știm filozofia de joc a domnului Hagi. Trebuie să fim atenți cum ne apărăm, pe tranziții, pentru că e o echipă foarte agresivă, dar și când avem mingea.

Trebuie să ne impunem jocul nostru. Încercăm să nu ne adaptăm la adversari, ci să ne impunem principiile noastre”, a mai punctat Ovidiu Burcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed