Gică Hagi va fi surprins! Ce a putut spune Mihai Stoica după decizia TAS. Farul răstoarnă toate calculele în Superliga

Gică Hagi va fi surprins! S-a aflat ce a putut spune Mihai Stoica după decizia TAS. Farul răstoarnă toate calculele în Superliga. Managerul general al vicecampioanei a avut o ieşire de ultimă oră.

Mihai Stoica a reacționat după ce a aflat verdictul dat de TAS în cazul Farului. Tribunalul Sportiv de la Lausanne i-a dat câștig de cauză Farului

Gică Hagi va fi surprins!

Astfel, echipa lui Gică Hagi va putea juca în cupele europene în sezonul viitor, deși inițial UEFA nu îi acordase licența. Imediat, Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul de Facebook. Anunță că se bucura de verdictul favorabil primit de trupa lui Gică Hagi.

„E o veste foarte bună că Farul va avea licență pentru Europa. Ăsta va fi cel mai tare play-off «ever». Iar noi avem o revanșă de luat. Chiar două”, a scris Mihai Stoica.

Şi cei de la Farul au făcut un anunţ după verdictul venit de la TAS. „Așa cum am transmis în mod oficial de acum câteva luni de zile, clubul nostru a continuat demersul juridic referitor la dreptul de participare în competițiile europene. În cursul zilei de ieri am primit cu satisfacție Decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne (TAS) prin care se consfințește că Farul Constanța are dreptul de a solicita licența UEFA pentru participarea în competițiile europene din acest an”, a spus cei de la Farul, într-un comunicat.

Farul este prima echipă din Superliga care şi-a asigurat matematic prezenţa în play-off-ul Superligii. Totul s-a întâmplat după victoria de luni seara, din meciul contra celor de la CSU Craiova. S-a terminat Farul – CSU Craiova 2-1 şi echipa dobrogeană şi-a asigurat matematic prezenţa în primele 6 echipe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed