Gică Hagi şi-a ieşit din minţi! Scandal uriaş după înfrângerea cu FCSB: ‘Din simulare a dat penalty’ + Noul obiectiv al celor de la Farul

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi! Scandal uriaş după înfrângerea cu FCSB. Antrenorul celor de la Farul şi-a ieşit din minţi. Spune că echipa sa a fost furată după penalty-ul acordat vicecampioanei.

Gică Hagi a dat de pământ cu Sebastian Colţescu. Arbitrul a văzut penalty la duelul dinttre Tudor Băluţă şi Adrian Şut.

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi!

„Nu mă agăţ de un lucru care s-a depăşit orice. Aşa mi s-a spus. Conducerea a fost sus, să iasă să vorbească. A fost din simulare dat penalty. Am conducere, să vadă, să iasă să vorbească. Ei ştiu ce au văzut. A fost simulare clară şi a dat penalty. Nu mai există respect. Vreau să mă uit la ale mele. Trebuia să marcăm goluri şi să nu primim.

Am primit galben la primul fault. Ei au primit 100 de faulturi şi noi niciunul. penalty inventat cu VAR. Înseamnă că  eu sunt depăşit de situaţie”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul celor de la Farul şi-a făcut praf şi propria echipă. Mai mult, a spus clar. Campionatul este deja pierdut. 12 puncte are avans FCSB faţă de Farul. „Trebuia să jucăm mai bine. Puteam să îî batem, să câştigăm lejer. Trebuia să mai avem răbdare, să pasăm mai mult. Nu am marcat. Când joci cu echipe foarte bune e clar că trebuie să marchezi goluri ca să câştigi.

Acum vom vedea, ne odihnim. Trebuie să strângem rândurile şi să fim noi cei de anul trecut. Campionatul s-a pierdut. Nici măcar nu e obiectivul ăsta. Să evaluăm”, a mai spus Gică Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed