Dănuț Lupu face scandal! Atac devastator la adresa Generației de Aur. Se revolta după ce n-a fost invitat la meciul de pe Arena Nationala

Dănuț Lupu face scandal! Fostul internațional este foarte supărat pentru că nu a fost invitat la meciul de adio de pe Arena Națională. Generația de Aur nu ar fi existat fără generația din perioada 1989-1990, spune fostul fotbalist.

Generația de Aur a jucat ultimul meci pe Arena Națională. La meciul de adio, care s-a terminat cu scorul de 3-2 în fața selecționatei starurilor lumii, au fost prezenți peste 50 de mii de spectatori.

Dănuț Lupu face scandal! Atac devastator la adresa Generației de Aur

Dănuț Lupu a avut 14 selecții la echipa națională a României, cu care a participat la Campionatul Mondial din 1990.

Ei bine, potrivit declarațiilor făcute de fostul tricolor, la fanatik.ro, membrii Generației de Aur nu ar fi invitat niciun jucător din generația 1989-1990, iar din cauza acestui lucru, este foarte supărat.

Fostul fotbalist a aruncat cuvinte dure la adresa acestora, pe care îi acuză de blat.

“Ca spectacol, jos pălăria, ca joc putem să spunem că mulți au jucat acum la fel ca atunci când erau tineri. Problema mea cea următoarea. Jos pălăria la ce au făcut pentru Didi Prodan, dar trebuiau să facă asta și pentru Michael Klein.

Această Generația de Aur pe care o numesc ei, e făcută de alți jucători care trebuiau convocați. Nu să joace, dar să îi prezinte publicului. Cei din ’89-’90.
Această generație nu exista dacă nu eram noi, cei care am jucat cu Danemarca. Trebuia să fim prezenți toți cei care am jucat atunci, dar nu să jucăm, să fim invitați. Asta e părerea mea.

Nu știu de ce nu am fost invitat. Trebuie să îi întrebăm pe ei. Dacă de-a lungul anilor am fost supărat pe Nea Puiu, la convocarea asta chiar nu sunt supărat pe el.
A fost un meci în care au jucat prietenii lui Mourinho. A fost blat. Dacă jucau ăia, nu mai era la fel”, a spus Dănuț Lupu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed