Gică Hagi face mutarea momentului! Jucătorul pe care îl aduce la Farul. Cluburile s-au înțeles deja

Gică Hagi mai face o mutare chiar înainte de startul din Superliga. Este vorba despre un schimb de jucători cu o rivală din România. Detaliile au fost deja puse la punct.

Managerul celor de la Farul l-a luat pe stoperul și mijlocașul central, Victor Dican (23 de ani), pe care pusese ochii și Gigi Becali. În schimbul îl va ceda pe Ștefan Bodișteanu, mijlocaș ofensiv, (21 de ani).

Gică Hagi face mutarea momentului

Farul și FC Botoșani au ajuns la un acord pentru a face un schimb de jucători. Astfel, Victor Dican va ajunge la marinari, în timp ce Ștefan Bodișteanu va juca sub comanda lui Bogdan Andone.

Moldovenii au plătit pentru Dican 100.000 de euro celor de la U Cluj în ianuarie 2022. La această sună s-au adăugat acum 150.000 de euro, plus TVA.

Potrivit GSP.ro, Farul va păstra 10% dintr-un evenual transfer al lui Bodișteanu. Și moldovenii au un procent de 20 % în cazul în caree jucătorul lor va fi transferat la un alt club.

 

Dican a avut mai multe oferte, de la FCSB, KS Cracovia, Riga sau Levski Sofia. Și-a dorit însă să meargă la echipa lui Gică Hagi, chiar dacă va încasa un salariu mai mic decât îi propuseseră celelalte formații.

Victor Dican a semnat noul contract în această dimineață.

În sezonul trecut, Ștefan Bodișteanu a fost împrumutat de Farul la Oțelul Galați. A marcat două goluri și a dat 4 pase de gol în 34 de meciuri din Superligă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed