Gică Hagi dă lovitura iernii! Revoluţie la Farul. Investitorii care îi sperie pe Gigi Becali şi Dan Şucu

Gică Hagi dă lovitura iernii! Se anunță revoluţie la Farul Constanța. Investitorii care îi sperie pe Gigi Becali şi Dan Şucu sunt niște cunoscuți oameni de afaceri din Serie A care vor cutremura Superliga.

Gică Hagi are parte de sprijin enorm din străinătate! A anunțat noi colaboratori în proiectul Farul Constanța. Investiții mari la campioana României.

Gică Hagi dă lovitura iernii!

Șefii unui club din Serie A doresc să investească în proiectul Farul Constanța! Gică Hagi a solicitat în nenumărate rânduri ca multinaționalele să investească la campioana României, pentru a putea menține nivelul ridicat al echipei.

Andres Balzquez, directorul general al celor de la Genoa, în vârstă de 53 de ani, a anunțat că vrea să ofere sprijin financiar ”marinarilor”.

Campioana ar urma să fie susținută de către 777 Partners, un fond de investiții american, colaborator, de altfel, și cu Genoa, fosta echipă a lui Radu Drăgușin.

„De doi ani am stabilit contacte. Am primit referințe bune de la Răzvan Raț, cu care sunt prieten de zece ani. Și cu el m-am consultat când am decis să-l transferăm definitiv de la Juventus pe Drăgușin. El ne-a pus și în legătură cu Hagi.

La un club din București e mai greu să ajungem. Dar suntem deschiși la colaborări!”, a declarat Andre Blazquez, potrivit gsp.ro.

Standard Liege (Belgia), FC Red Star (Franța), Vasco da Gama (Brazilia) și Hertha Berlin (Germania) sunt echipele incluse în portofoliul firmei de investiții, care are sediul în Miami.

În toamna anului trecut, 777 Partners a cumpărat Everton, pentru 640 de milioane de euro.

Fondul de investiții american a preluat Genoa în luna septembrie a anului 2021. În cadrul a trei ani de activitate alături de italieni, 777 Partners a investit suma de 110 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed