Gică Hagi, contrat în direct! Ce s-a întâmplat cu vedeta Farului la echipa naţională. Un fost selecţioner a dat cărţile pe faţă

Gică Hagi, contrat în direct! Un fost selecţioner a spus ce s-a întâmplat cu vedeta Farului pe când jucătorul evolua la echipa naţională.

Antrenorul celor de la Farul a afirmat că Enes Sali a fost convocat mult prea devreme la naționala mare, vinovați de asta fiind găsiți Nicolae Dică și Mirel Rădoi.

Gică Hagi, contrat în direct

Astfel, Nicolae Dică a venit cu o reacție la acuzațiile lansate de Gică Hagi, context în care acesta și-a justificat decizia.

„Poate ne-am grăbit atunci să-l selecționăm pe Sali. Dar am vrut să-l luăm, ca să simtă cum este să fie în jurul jucătorilor de la naționala mare. Ce s-a întâmplat mai departe, că jucătorul nu se mai înțelegea cu nimeni, nu este un lucru care să ne aparțină nouă, e vorba despre el.

Nu vreau să intru într-o polemică cu domnul Hagi! A fost o decizie a noastră. Nu era un jucător care să joace constant la echipa națională. Era un jucător tânăr și ne-am dorit și să nu-l piardă naționala României. Cum s-a întâmplat cu alți fotbaliști români”, a afirmat Nicolae Dică, conform OrangeSport.

Gică Hagi: „A fost o mare problemă după ce a revenit la mine”

Gică Hagi a afirmat recent că Mirel Rădoi și echipa lui au procedat greșit când au decis să-l convoace pe Enes Sali, conform Digi Sport.

„S-a greșit cu el din punctul meu de vedere. Nu era titular cu Farul. Nu s-a impus titular, dar a fost luat la naționala absolută. Nu se face așa ceva. Managerial nu se face lucrul ăsta. A fost cea mai mare problemă după ce a revenit la mine. El a ajuns dintr-o dată de la zero la infinit și cum? El era cu noi, normal.

Pentru ce? Când el trebuia să se impună la noi, să ajungă titular, când joci cinci meciuri titular, ok, ai ajuns la echipa mare, ești un puști de viitor, asta e clar.

Totuși, până când nu ești titular la echipa mare, nu se poate să ajungi la echipa națională a României, există presiune. A venit la mine, ați văzut că a lipsit 2-3 luni, nu mă mai înțelegeam cu el”, a spus antrenorul de la Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed