Gică Hagi, contrat dur! Dezvăluiri de ultimă oră din interiorul naţionalei. Scandalul Ianis escaladează

Gică Hagi, contrat dur! Dezvăluiri de ultimă oră din interiorul naţionalei. Scandalul Ianis escaladează. După ce antrenorul Farului l-a atacat dur pe Edi Iordănescu acum vine şi replica.

Gică Hagi este extrem de nervos. L-a supărat rău neconvocarea fiului său, Ianis, pentru meciurile cu Andorra şi Belarus.

Gică Hagi, contrat dur!

Gică Hagi a ieşit public şi l-a atacat pe selecţionerul Edi Iordănescu. Acum, jucătorii naționalei au fost deranjați de atacurile acestuia. „Tricolorilor” prezenți la lotul primei reprezentative nu le-au picat deloc bine declarațiile date de antrenor, conform as.ro.

Acesta și-a continuat seria de atacuri la adresa lui Edi Iordănescu, pentru că nu l-a convocat pe Ianis Hagi. Mai mult, antrenorul i-a atacat, involuntar, și pe jucătorii convocați de selecționer.

Tricolorii au comentat declarațiile „Regelui”, care spune că fiul său ar fi meritat să fie la națională. Asta deși acesta a evoluat extrem de puțin, fiind accidentat mai mult de un an. Prin aceste ieșiri publice, Hagi i-ar putea „face rău” fiului său, în relația cu ceilalți colegi. Aceștia nu privesc cu ochi buni declarațiile lui Gică, mai ales că majoritatea au trecut pe la Farul, mai spune sursa citată.

Mai mult, jucătorii lui Edi Iordănescu par dezamăgiți de atitudinea oamenilor de fotbal. Se așteptau la mai multă susținere, mai ales că începe o nouă campanie.

“S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj. Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește.

Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine. Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minim 30 de minute poate să joace.

Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minim pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat. Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor…

Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a declarat Gică Hagi, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

5 COMENTARII

  1. Opriți-l că a început să facă spume la gură!! Omul ăsta nu-i întreg la minte, știe că ”puiu de rege” nu a jucat fotbal deloc în ultimul an, și el îl vrea la națională. Doamne ferește-ne de Gicuță, și apără-l pe prințișor, că e nevinovat.

    • Nu ai tin apararea lui Hagi dar nici ceilalti jucatori nu sunt mai preus au demonstrat ani de zile …eu zic dpvd ca IANIS stie fotbal chiar dc a fost accidentat duce 5 reprize decat alti care sunt obositi si antitalentati din start.

  2. Fiecare om are măsurile lui. Hagi, un foarte bun fotbalist, are nevoie de consiliere. Jucând forbal a omis să învețe chestiuni de comportament. Pentru mulți dintre noi, fotbalul nu este cel mai important lucru din viață. cel puțin din cauza asta cred că omul Hagi trebuie să țină cont că nu este singurul trăitor din această parte de planetă. Și, sigur pot exista mulți alți copii talentați la fotbal. Mult mai buni, chiar și decât el. Mi-e greu că-l va depăși vreunul pe Dobrin.

  3. Hagi a fost un bun fotbalist apreciat de multi dar de multe ori nu se compara la inaltimea la care ne asteptam si el nu ar trebui sa uite ca daca Dobrin si Balaci ar fi avut sansa de a juca in perioada in care a jucat el, aveam alti REGI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed