Gică Hagi, atacat în direct! Greşeala uriaşă făcută faţă de Edi Iordănescu. Ianis Hagi, mărul discordiei

Gică Hagi, atacat în direct! Greşeala uriaşă făcută faţă de Edi Iordănescu. Ianis Hagi, mărul discordiei. Totul s-a întâmplat după atacul antrenorului de la Farul de după meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Gică Hagi este atacat de către Sorin Cârţu. Fostul preşedinte de la CSU Craiova, Sorin Cârţu, spune că antrenorul Farului a răbufnit din frustrare.

Gică Hagi, atacat în direct!

Conflictul de la distanţă dintre Gică Hagi şi Edi Iordănescu este arbitrat de către Sorin Cârţu. Antrenorul Farului a spus că fiul său Ianis Hagi merita să fie titular măcar într-unul dintre cele două amicale ale naționalei României, 1-1 cu Irlanda de Nord și 2-3 cu Columbia. Mai mult, spune că nici nu se pune problema să nu facă parte din lot pentru EURO 2024.

Sorin Cîrțu a auzit ce a spus Hagi și l-a criticat imediat. ”Nu știu gândirea lui Iordănescu. Totuși el i-a adus un argument pertinent. ‘Știi, față de jucătorii care joacă mai puțin la echipe, al meu…’ Mă rog, nu cred că s-a exprimat așa, despre Ianis era vorba.

Dar Gică în toate aparițiile sale TV nu se poate debarasa de sentimentul ăsta de tată și de frustrare… Are mereu impresia că fiul lui e prejudiciat”, a spus Cîrțu, potrivit fanatik.ro.

Fostul oficial al celor de la CSU Craiova a încercat să-l justifice și pe Edi Iordănescu. A explicat cum crede el că gândește selecționerul situația lui Hagi jr. ”El într-adevăr n-a jucat deloc titular în cele două partide, dar eu consider că Iordănescu are impresia lui despre Hagi și Hagi are un loc aparte în naționala României.

Poate că el voia să vadă altceva. Gândește-te că Dennis Man n-a prea jucat în ultimele meciuri de calificarea. A fost accidentat.

Și, atunci, Edi poate voia să vadă cum se descurcă Man, să le dea mai mult și altora, pentru a îi recâștiga pentru echipa națională”, a mai spus Cîrțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed