Un fost stelist a dat verdictul! Jucătorul lui Gică Hagi nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Un fost stelist i-a dat ordin lui Edi Iordănescu! A nominalizat jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul primei reprezentative la EURO 2024. Este vorba despre vedeta lui Gică Hagi, Louis Munteanu.

Se cere, din nou, prezența lui Louis Munteanu în cadrul turneului final din Germania! Raul Rusescu i-a explicat clar lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu trebuie să ştie!

Raul Rusescu a vorbit despre evoluțiile lui Louis Munteanu, atacant legitimat la Fiorentina, dar împrumutat la Farul Constanța până la finalul sezonului!

Fostul golgeter al FCSB-ului a recunoscut că și-ar dori să-l vadă pe tânărul atacant în echipamentul roș-albaștrilor, dar și sub tricolor, în cadrul turneului final din Germania, din perioada 14 iunie-14 iulie.

„Printre alții, mi-aș fi dorit să-l văd și pe Louis Munteanu la echipa națională. E un jucător care îmi place la nebunie. Absolut că l-aș vrea la FCSB, l-aș lua cu ochii închiși! Mâine! Bine, e ilegal mâine, dar… (n.r. – râde).

Louis Munteanu e un jucător la care echipele importante din România – FCSB, Rapid, CFR Cluj, Craiova – n-au cum să nu se gândească!”, a declarat Rusescu, la GSP.

În actuala stagiune, alături de constănțeni, Munteanu a marcat 7 goluri în cadrul a 27 de partide în Superliga.

Atacantul este dorit de către FCSB și Rapid

„Ne mai trebuie 2-3 «plombe». Un atacant care să… (n.r. – gesticulează combinații între jucători) cum e Louis Munteanu, îmi place de ăla!”, afirma patronul FCSB, despre Louis Munteanu, în luna februarie.

Nici Rapid nu se dă bătută în lupta pentru semnătura internaționalului.

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre țintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanți români. Nu pot să intru în discuții, în detalii, dar suntem interesați de el!”, declara de curând și Victor Angelescu, acționarul Rapidului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed