Gică Hagi a spus adevărul! Ce a vorbit, de fapt, cu Florinel Coman. Jucătorul celor de la FCSB, aproape de mutarea carierei

Gică Hagi a spus adevărul. A dezvăluit ce a vorbit cu Florinel Coman. Jucătorul celor de la FCSB este foate apoape de mutarea carierei după ce a acceptat o ofertă din Qatar.

Mulți l-au criticat pe fotbalistul lui Gigi Becali pentru alegerea sa, dar Gigă Hagi sare să-și apere fostul elev.

Gigă Hagi îl apără pe Florinel Coman

Florinel Coman va pleca la finalul sezonului în Qatar. După ce s-a aflat că a acceptat oferta, fotbalistul lui Gigi Becali a fost aspru criticat. Coman a declarat însă că singura părere care contează este a fostului său antrenor, Gică Hagi.

„Nu mă interesează ce zice lumea, poate să vină Radu Naum să zică orice, să mă facă praf. Pe mine mă interesează părerea unei singure persoane, cea a lui Gică Hagi. Eu îmi dau viața să pun mâna pe primul titlu după 7 ani și stau să mă gândesc dacă mă ceartă unul și altul?!”, a spus atacantul liderului FCSB

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul celor de la Farul și-a apărat fostul jucător și spune că îi respectă decizia.

„Pe toți i-am învățat să ia decizii fiecare pentru el. Nu putem noi să le comentăm, să vorbim despre ele. Chiar dacă sunt oameni care își pot spune părerea, eu evit să fac acest lucru despre un om care decide pentru el. Coman, în momentul de față, este un jucător matur, nu mai este un copil. Nu are 18 sau 19 ani, nu are nevoie de ajutor, chiar dacă primește un sfat din când în când de la cine consideră el că vrea să vorbească.

Nu l-am consiliat pe această temă, ca să fie clar. Este decizia lui și trebuie să o respectăm pentru că el știe ce este mai bine pentru el în viață. El își măsoare totul, el face lucrurile și este alegerea lui. Nu întotdeauna ne convin alegerile pe care le face cineva. Nu putem să gândim așa, chiar dacă unii o fac. Eu nu, pentru că sunt într-o profesie în care nu vin să-mi dau cu părerea despre lucruri care nu țin de mine. Nu sunt analist, nu sunt televizor. Așa că îi respect decizia pe care a luat-o!”, a spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed