Gică Hagi a dat ordin! Ce este obligat să facă Gigi Becali. Dialog uluitor între cei doi

Gică Hagi a dat ordin! Ce este obligat să facă Gigi Becali dacă vrea să obțină titlul de campioană a Superligii. Dialog uluitor între cei doi, chiar în timpul nunții lui Ianis Hagi. Acolo s-a stabilit tactica vicecampioanei.

Gigi Becali, zis și făcut! A primit un sfat de la rival. Schimb de tactică la cererea lui Gică Hagi. S-a aflat ce au discutat cei doi.

Gică Hagi a dat ordin!

La scurt timp după ce declara că FCSB are nevoie disperată de un atacant, Gigi Becali a reanalizat lotului lui Elias Charalambous, în urma unei discuții complexe cu Gică Hagi, patronul Farului.

Latifundiarul din Pipera a fost sfătuit să joace cu Florinel Coman ca număr 9. „Am vorbit despre fotbal cu Gică puțin. I-am zis «Băi, Gică, îmi mai trebuie un atacant. Dă-mi un sfat. Că tu nu ai cum să te bați cu mie acum». Și el mi-a spus «Băi, Gigi, eu nu am cum să mă bat cu tine acum că tu bagi bani. Dar îți dau un sfat. Nu mai căuta, mă, atacant.

Bagă-l pe Coman atacant și vei vedea un vârf cum nu are România». I-am spus că Florinel nu vrea. Dar m-am dus la Coman la masă și i-am zis «Băi, fii atent ce spus! Hagi zice că poți să fii atacant. Băi, te bag atacant!».

MM îmi spune că el nu vrea. Dar, săracul, ca să nu mă refuze pe mine, a zis «Da, nea Gigi. Dar măcar să mă antrenez așa». Ca atare, vom încerca așa. Voi urma sfatul lui Hagi!”, a spus Gigi Becali la Prosport.

Florinel Coman a fost format la Academia Hagi. Regele l-a vândut pe atacant FCSB-ului în august 2017.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed