Ofertă importantă pentru Gică Hagi! Milionarul care vrea să investească la Farul. A făcut totul public

A apărut o ofertă importantă pentru Gică Hagi, antrenorul formației din Constanța! S-a aflat cine este milionarul care vrea să investească la Farul. Valeriu Iftime a făcut totul public. Vrea să se implice la echipa „marinarilor”.

Valeriu Iftime, finanțatorul grupării FC Botoșani, ar vrea să se alăture celor de la Farul.

Ofertă importantă pentru Gică Hagi!

Astfel, formația „marinarilor” ar putea avea un nou investitor, pe lângă Gică Hagi, Ciprian Marica, Zoltan Iașko și brazilianul Rivaldo.

„Dacă mă întrebaţi astăzi şi dacă Botoşani ar fi un subiect pe care îl închid, aş investi la Hagi! El spune o chestie simplă: 2 milioane de euro, primeşti 10 la sută. Mi se pare superbună oferta, dar să-i primească domnul Gică Hagi pe ăia”, a spus Valeriu Iftime, conform Orange Sport.

FC Botoșani se situează pe ultima poziție în Superliga. Iftime a spus că, în cazul în care echipa lui va retrograda, nu va mai vrea să fie la conducerea clubului.

„E cel mai greu challenge al meu din fotbal, niciodată n-am crezut că o să mă lupt la retrogradare.

Să nu ne facem de râs e cel mai important. Vine CFR Cluj la noi şi murim pe garduri cu ei. Ar fi extraordinar. Le-am spus că dacă ne apropiem de Liga 2 cu paşi mari, e complicat să mai rămân”, a mai transmis finanțatorul moldovenilor.

Botoșani se află la 11 puncte de baraj. Din dorința de a salva gruparea, Valeriu Iftime l-a numit antrenor pe Bogdan Andone, fost tehnician la FCSB.

„E clar că aveam nevoie de un antrenor ca să mă reechilibrez un pic şi Bogdan Andone sper să fie soluţia. Cred că el e soluţia. E antrenor nou, insistă pentru nişte jucători şi trebuie să-i fac pe plac, așa încât lucrurile să funcţioneze.

Există o undă de speranţă că putem avea o echipă cu care să luptăm, să vedem până când şi dacă o să fie chiar imposibilă misiunea, aşa cum se vede acum, asta ar însemna că atât am reuşit să facem. Cred că voi juca până în ultima etapă”, a conchis Valeriu Iftime.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed