Gică Hagi a dat lovitura verii! Jucătorul care tocmai a semnat cu Farul. Achiziţii de Europa pentru echipa constănţeană

Gică Hagi a dat lovitura verii! Jucătorul care tocmai a semnat cu Farul. Achiziţii de Europa pentru echipa constănţeană. Este vorba despre o revenire importantă la echipa de la malul mării.

Gică Hagi s-a înţeles cu Gigi Becali pentru mutarea verii. Un campion cu FCSB se întoarce la echipa constănţeană.

Gică Hagi a dat lovitura verii!

Gică Hagi l-a readus la Farul pe Eduard Radaslavescu. Farul Constanţa şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Eduard Radaslavescu la formaţia alb-albastră. Jucătorul a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani cu echipa din Superliga.

Născut la 30 iulie 2004 la Orşova, Radaslavescu evoluează ca mijlocaş şi este un produs al Academiei Hagi. Eduard Radaslavescu este internaţional U20 şi fost component al naţionalelor U16, U17, U18, U19.

La 20 de ani, pe care îi va împlini la finalul acestei luni, a disputat deja 73 de partide la seniori în toate competiţiile. A debutat în Liga 1 la 17 octombrie 2021, în meciul FC Arges – Farul 2-1. Pentru Farul a disputat 26 de partide în perioada octombrie 2021-august 2022. Este campion cu Farul în sezonul 2022-2023 şi cu FCSB în 2023-2024. A căştigat, de asemenea, Supercupa României cu FCSB în 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed