Giani Kiriță a lăsat mască pe toată lumea! Cu cine se iubeşte fostul fotbalist. Dezvăluiri incendiare despre actuala iubită / Foto

Giani Kiriță a lăsat mască pe toată lumea! S-a aflat cu cine se iubeşte, mai nou, fostul fotbalist. Dezvăluiri incendiare despre actuala iubită ale acestuia despre noua sa cucerire. Ex fundaşul a vorbit pentru întâia oară despre iubita lui.

Fostul fotbalist formează un cuplu cu Maria Alexandra (24 de ani) deja de mai bine de un an. Aceasta este la fel de tânără ca fiica sa.

Giani Kiriță, despre actuala iubită

Despre partenera sa, Kiriță spune că este o femeie înțelegătoare, lângă care își găsește liniștea.

„Există o femeie în viața mea. Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important.

Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea (n.r. a vieții agitate)”, a transmis Kiriță, conform Viva.

Iubita fostului internațional are aceeași vârstă precum fiica lui Giani, Roxana. Kiriță mai are un copil din relația cu Daniela Milu. Este vorba despre Marco, care are 20 de ani.

În mai 2022, fostul sportiv a intrat în ring. La debutul său, el l-a făcut praf pe Andi Constantin.

„Trăiesc din provocări în viață, într-adevăr am mers la multe show-uri de televiziune, duse la extrem, chiar și o luptă MMA tot e dusă la extrem pentru că e plină de adrenalină, iar viața mea cam așa este în fiecare zi. Sunt foarte activ, merg să joc tenis, fac foarte multe lucruri și îmi place să am provocări în viață”, a mai spus Kiriță, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed