Gestul uluitor al unui milionar la Cupa Mondială 2022! Cum a vrut să cucerească o femeie celebră? Imagini incredibile / Video + Foto

Gestul uluitor al unui milionar la Cupa Mondială 2022! S-a aflat cum a vrut să cucerească o femeie celebră. Imagini incredibile cu aceasta, dar şi cu cadoul extrem de scump pe care l-a primit.

Cupa Mondială 2022 a fost plină de scandaluri şi controverse. Acum, în Qatar s-au petrecut altfel de momente incredibile.

Gestul uluitor al unui milionar la Cupa Mondială 2022!

Un milionar local a vrut să atragă atenţia unei celebre jurnaliste. Este vorba despre corespondenta ESPN la Cupa Mondială 2022, Sofia Martinez. Femeia în vârstă de 30 de ani a primit un cadou neașteptat din partea unui presupus localnic milionar care încerca s-o cucerească.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Urbana Play 104.3 FM (@urbanaplayfm)

Sofia Martinez este corespondentă a televiziunii publice din Argentina, a postului ESPN. Lucrează şi la radioul „Perros de Calle”. În timp ce era în direct, un qatarez, despre care argentinienii scriu că ar fi milionar, a invitat-o într-un spectaculos bolid Lamborghini. Pe unul dintre locuri se afla o cutie neagră de care era legată cu fundă o versiune mini a trofeului Campionatului Mondial. „E pentru mine?”, a întrebat Sofia. Răspunsul a venit instant: „Da, este al tău!”.

Argentinianca s-a îndepărtat de mașină și a deschis pachetul. A găsit un smartphone Samsung S22 Ultra, care valorează cel puțin 1.000 de euro. Moderatorul și invitații care se aflau în studio au glumit pe seama cadoului. „Din acest moment ești urmărită non-stop de guvernul din Qatar”, a spus aceştia amuzaţi.

Sofia Martinez nu este singură. Se iubeşte cu un alt jurnalist, Diego Leuco. Şi acesta este prezent în Qatar. Argentinianca a bifat deja în carieră cele mai importante competiții sportive, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed