Gestul incredibil făcut de Ion Ţiriac! Ce a putut să anunțe magnatul. O sumă uriaşă este în joc / Video

Gestul incredibil a lui Ion Ţiriac! S-a aflat ce a putut să anunţe magnatul. O sumă uriaşă este în joc. Imaginile cu cel mai bogat român au ajuns virale pe reţelele de socializare. Fostul jucător de tenis s-a implicat într-o campanie extrem de importantă.

Ion Țiriac a reacționat după ce a fost lansată o nouă campanie „Sărăcește-l pe Țiriac”. Este vorba despre o inițiativa care îi aparține lui Codin Maticiuc.

Gestul incredibil a lui Ion Ţiriac!

Codin Maticiuc a anunțat că Ion Țiriac va dubla și în acest an suma strânsă din SMS-urile primite pentru proiectul „Spitale publice din bani privați”. Anul trecut, fundația deținută de Țiriac a oferit o sumă mai mare decât ar fi trebuit. Asta pentru renovarea unei secții de pediatrie. Campania se va repeta în 2023.

Astfel, magnatul i-a provocat pe oameni să trimită și mai multe SMS-uri. A anunţat, în glumă, că nu îi este teamă de faliment: „Am văzut că vă pasă și vă felicit pentru cei 2 euro donați anul trecut. Dar de sărăcit, pe departe!

Nu m-ați sărăcit! Pentru această rațiune, vă dau ocazia și anul acesta. Haide, mână de la mână! 2 euro voi, eu îi dublez cum am promis anul trecut și m-am achitat de promisiune ca întotdeauna.

Dar dați-vă un pic silința! Vorbiți în familie, vorbiți cu prieteni, vorbiți împrejur. De ce? Bani privați, ai noștri, care se duc la spitalele statului. Care, de fapt, nu sunt ale statului, sunt tot ale noastre, ale oamenilor, pentru că noi avem nevoie de ele. Mișcați-vă, hai, la treabă! Și pe urmă să știți ceva.

Dacă mă sărăciți, mă duc și eu pe urmă înapoi la treabă. Ia uitați-vă la mine, sunt tânăr, voinic, am tot ce îmi trebuie! Și mă duc la treabă, fraților, iar într-un an – doi, iar sunt în fața voastră. Și o facem la fel cum am făcut-o”, a declarat Ion Țiriac.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Anul trecut, Țiriac a dublat toate SMS-urile primite pentru campania „Spitale publice din bani privați” în luna iunie. În sprijinul acestei idei, a acceptat chiar să fie distribuită pe internet o imagine cu el cerșind pe străzi. „Anul acesta avem toate șansele să îl sărăcim pe Ion Țiriac, pentru că a fost de acord să dubleze toate SMS-urile, inclusiv pe cele de 4 euro și pe cele trimise din Anglia!”, a precizat Codin Maticiuc, într-un videoclip distribuit pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Răzvan Burleanu ia poziţie! Noi dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu. Anunţ clar al şefului FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a făcut...

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Dezvăluiri despre Florin Niță. Ce l-a enervat pe antrenor

Marius Șumudică a recunoscut ce salariu i-au acordat oficialii...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed