Gest uriaş al lui David Popovici! Sportivul a lăsat mască pe toată lumea. Abia acum s-a aflat ce a făcut vedeta

Gest uriaş al lui David Popovici! Sportivul a lăsat mască pe toată lumea. Abia acum s-a aflat ce a făcut vedeta. Dublul campion mondial a făcut un gest la care nu se aştepta nimeni.

David Popovici a aflat de cazul Raisei, o fetiță în vârstă de numai un an ce suferă de o maladie gravă, leucemie acută mieloidă, cancer în sânge şi măduvă osoasă, cu metastaze la ficat şi rinichi.

Fetița are nevoie de o operație de urgență, iar costurile se ridică la 80.000 de euro. Pentru a ajuta la strângerea acestei sume, înotătorul a semnat un drapel al României, scos la licitație de către Bogdan Cornoiu, un jandarm care s-a implicat în această campanie, conform igj.ro.

Bogdan Cornoiu este cel care a făcut publică această campanie, anunțând că micuța se află în acest moment în Turcia, la o clinică de specialitate.

„Împreună pentru Raisa!!!

Raisa, este un puișor de om, de numai un anișor, din județul Gorj, care se luptă cu o boala cruntă, fiind depistată în urma cu ceva timp cu leucemie acută mieloida, cancer în sânge și măduvă osoasă cu metastaze la ficat și rinichi, o formă de cancer agresivă care a progresat groaznic de repede.

Are nevoie urgentă de transplant de măduvă care costă 80.000 euro, sumă mult prea mare pentru posibilitățile financiare ale părinților. La această sumă, se adaugă costurile pentru chimioterapie, sume care nu se cunosc încă.

In prezent Raisa se află la o clinică in Turcia, locul unde i s-au dat șanse la viață. Părinții sunt oameni simpli și orice ban contează pentru ei. Noi putem sa ajutăm, fie prin participarea la licitații fie prin donații individuale.

În acest sens, dublul campion mondial la nataţie şi simbolul sportului românesc, David Popovici, un om deosebit cu un caracter extraordinar, vine în ajutorul Raisei şi oferă un drapel naţional semnat de el după câştigarea celor două medalii de campion mondial”, se arată în postarea de pe Facebook a lui Bogdan Cornoiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed