Gest uluitor al vedetei lui Edi Iordănescu! Ce a făcut Răzvan Marin înaintea meciului cu Slovacia. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva / Video

Gest uluitor al vedetei lui Edi Iordănescu! S-a aflat ce a făcut Răzvan Marin înaintea meciului cu Slovacia. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Unul dintre marcatorii din meciul cu Ucraina a luat o decizie neaşteptată.

Răzvan Marin a uimit pe toată lumea cu mesajul trimis cu două zile înaintea meciului cu Slovacia. Disputa este crucială pentru tricolori.

Gest uluitor al vedetei lui Edi Iordănescu!

Jucătorii lui Edi Iordănescu, prin intermediul mijlocaşului Răzvan Marin, au transmis un mesaj de încurajare şi succes elevilor care susţin probele scrise din cadrul Evaluării Naţionale. „Nu doar noi avem de trecut un test important zilele acestea, ci şi elevii de clasa a opta. Aşa că vă urăm mult suicces, dragi elevi la Evaluarea Naţională. Vă ţinem pumnii aşa cum şi voi o faceţi pentru noi”, a spus Răzvan Marin, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Probele scrise din cadrul Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a încep marţi, cu proba de limba şi literatura română, peste 160.400 de absolvenţi ai clasei a VIII-a fiind înscrişi în vederea susţinerii examenului, organizat în 3.392 de unităţi de învăţământ/centre de examen.

În schimb naţionala lui Edi Iordănescu îşi joacă viitorul la EURO 2024. Miercuri, de la ora 19.00, are meciul decisiv cu Slovacia. De la aceeaşi oră, în celălalt meci al grupei, se întâlnesc Belgia şi Ucraina. Înaintea ultimei etape, toate cele 4 echipe au câştigat câte trei puncte. Tricolorii s-ar mulţumi şi cu un egal pentru a se califica în optimile competiţiei. Prim jocul rezultatelor ar putea ajunge în optimile EURO 2024 şi în cazul unei înfrângeri cu Slovacia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed