Gest radical al fiului lui Adrian Mititelu! Prinţişorul Craiovei a făcut totul public. S-a retras, oficial, de la FCU Craiova

Fiului lui Adrian Mititelu a făcut un gest încredibil și s-a retras, oficial, de la FCU Craiova. Conflictul pe care îl are cu tatăl său l-a făcut să recurgă la acest lucru. Cine este persoana care a preluat acțiunile.

După eliminarea celor de la FCU Craiova din lupta pentru Cupa României, la meciul cu FC Voluntari, s-a iscat un conflict destul de grav între tată și fiu. Fapt pentru care l-a împins pe junior să se retragă de la club.

Gest radical al fiului lui Adrian Mititelu!

În cursul zilei de joi, Mititelu jr. a anunțat că a renunțat la pachetul majoritar de la FCU Craiova, iar aceste acțiuni au fost cedate unei persoane apropiate care va apărea public după ce toate formalitățile vor fi finalizate.

”Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalitățiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată și va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

47,70967% este pachetul de acțiuni pe care l-a deținut Adrian Mititelu jr. la FCU Craiova.

Declarația de la care a plecat tot scandalul

Tot scandalul din familia Mititelu, a început după acuzațiile făcute de tată, fiului. La finalul meciului dintre FCU Craiova și FC Voluntari, Adrian Mititelu l-a acuzat pe junior că ar fi în stare să facă „manevre” cu Mihai Rotaru, în cazul în care acesta ar pleca și i-ar lăsa tot.

„Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a declarat Adrian Mititelu după eliminarea lui FCU Craiova din Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed