Georgina Rodriguez nu se uită la bani. S-a lăudat cu o ținută de peste 2 milioane de euro

Cristiano Ronaldo nu traversează o perioadă foarte bună. Se chinuie de la începutul verii să-și găsească o echipă la care să se transfere. În ultima perioadă a intrat în vizorul fanilor din acest motiv și se pare că nici colegii săi nu sunt foarte mulțumiți cu toată situația.

Portughezul a refuzat să meargă alături de Manchester la turneele de pregătire și a reușit să-l înfurie pe antrenor după ce a plecat de la un meci amical înainte ca acesta să se termine. Pe 7 august, în prima etapă din Premier League, Cristiano Ronaldo a jucat 38 de minute pentru Manchester United.

Georgina Rodriguez, ținută de peste 2 milioane de euro

În schimb, iubita sa pare că nu-și face griji pentru nimic. Georgina Rodriguez a postat recent pe Instagram mai multe fotografii în care apare într-o ținută de peste 2 milioane de euro.

Bruneta a ales o rochie albastră de la Stella McCartney în valoare de 1.900 de euro. La aceasta a asortat o pereche de pantofi LeSilla, pentru care a plătit aproape 800 de euro, în timp ce geanta, marca Hermes, costă 94.000 de euro.

Iubita lui Cristiano Ronaldo nu a uitat de accesorii. A ales doua inele, unul cu diamante și safire (800.000 de euro) și un altul de la Cartier (700.000 de euro). Nu a uitat să-și pună și un ceas Rolex, care valorează 550.000 de euro, potrivit Marca.

Fotografiile publicate pe Instagram au strâns rapid aproape două milioane de aprecieri și mii de comentarii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed