Georgina Rodriguez nu se uită la bani. S-a lăudat cu o ținută de peste 2 milioane de euro

Cristiano Ronaldo nu traversează o perioadă foarte bună. Se chinuie de la începutul verii să-și găsească o echipă la care să se transfere. În ultima perioadă a intrat în vizorul fanilor din acest motiv și se pare că nici colegii săi nu sunt foarte mulțumiți cu toată situația.

Portughezul a refuzat să meargă alături de Manchester la turneele de pregătire și a reușit să-l înfurie pe antrenor după ce a plecat de la un meci amical înainte ca acesta să se termine. Pe 7 august, în prima etapă din Premier League, Cristiano Ronaldo a jucat 38 de minute pentru Manchester United.

Georgina Rodriguez, ținută de peste 2 milioane de euro

În schimb, iubita sa pare că nu-și face griji pentru nimic. Georgina Rodriguez a postat recent pe Instagram mai multe fotografii în care apare într-o ținută de peste 2 milioane de euro.

Bruneta a ales o rochie albastră de la Stella McCartney în valoare de 1.900 de euro. La aceasta a asortat o pereche de pantofi LeSilla, pentru care a plătit aproape 800 de euro, în timp ce geanta, marca Hermes, costă 94.000 de euro.

Iubita lui Cristiano Ronaldo nu a uitat de accesorii. A ales doua inele, unul cu diamante și safire (800.000 de euro) și un altul de la Cartier (700.000 de euro). Nu a uitat să-și pună și un ceas Rolex, care valorează 550.000 de euro, potrivit Marca.

Fotografiile publicate pe Instagram au strâns rapid aproape două milioane de aprecieri și mii de comentarii.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari