George Simion, atac fără precedent la ministrul Eduard Novak! L-a făcut praf pe fostul sportiv. Opinie tranșantă în scandalul steagului Ungariei mari

George Simion, tranșant în scandalul steagului Ungariei Mari. Totul a început după ce Federația Maghiară de Fotbal a anunțat că a primit permisiunea de la UEFA pentru a folosi la meciurile naționalei însemne cu harta Ungariei care cuprindea și teritorii românești.

UEFA a reacționat rapid și a transmis că nu și-a dat niciodată acordul, mai mult dacă Federația Maghiară de Fotbal nu va reveni asupra deciziei va fi aspru sancționată.

Atac fără precedent la ministrul Eduard Novak

Scandalul Ungaria Mare a stârnit reacții dure în România. Atât din rândul celor implicați în sport, cât și din rândul oamenilor politici.

George Simion spune că totul este o inepție. Liderul partidului naționalist AUR crede că toate acțiunile de acest fel ar trebui ignorate.

„Ei pot veni și cu pene în cap. N-o să-i ajute la nimic. Ardealul este, a fost și va fi pământ românesc. Să vii la 105 ani după Trianon și să contești granițe, să faci o hartă care n-a existat niciodată în realitatea geografică a lumii … asta e o inepție anacronică. Unii oameni sunt neliniștiți, îi tulbură fantomele trecutului și tot caută să creeze diferite provocări, gen 20 martie 1990 Târgu Mureș (n.r. – conflictul interetnic de la Târgu Mureș). Trebuie să-i ignorăm cât mai mult”, a spus George Simion pentru GSP.

George Simion l-a atacat însă dur pe Ministrul Sportului. Politicianul spune că Novak este răspunzător de situația din sportul românesc.

„Cred că ce-ar trebui pe noi să ne intereseze, vizavi de sport, e felul în care conduce sportul domnul Novak. De exemplu, interferența lui la Federația de Hochei, unde caută să-și impună președinte. (…) Sau felul în care este folosit sportul pentru a crea și a susține curentul transilvănean de rupere față de România.

Înțelegem lucrurile acestea. Și, din păcate, avem oameni slabi care conduc la București. Dar niciodată nu se va mai schimba granița în vestul României”, a mai spus Simion.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Să vii după 1000 de ani să spui că 105 e mai mare asta nu numai că nu știe românește dar nici cu aritmetica nu le are. El e de la cutremur și are treabă cu Ardealul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed