George Simion ar fi putut să rămână fără brânză la nuntă. Gigi Becali: ‘O să văd eu. Sper că are o scuză’

Gigi Becali i-a promis lui George Simion că îi va da 2000 de kg de brânză ca dar de nuntă. Omul de afaceri a fost însă la un pas să se răzgândească.

În cadrul unei emisiuni TV, Becali a aflat că în trecut George Simion ar fi spus: „Steaua a murit în momentul în care a luat-o Becali”.

Inițial, finanțatorul FCSB s-a enervat cumplit și a anunțat imediat că politicianul nu va mai primi niciun cadou din partea sa. După doar câteva minute s-a răzgândit și a spus că îi va lăsa brânza așa cum i-a promis-o, însă va rupe prietenia cu acesta dacă nu își va cere scuze.

În final lucrurile s-au lămurit, iar Becali s-a mai liniștit. George Simion a făcut declarațiile în urmă cu doi ani, înainte de a avea o relație de prietenie cu Becali.

Gigi Becali: „A rămas fără brânză”

„Așa a zis, că nu mai e Steaua? Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănâncă brânză la nuntă. Depinde când a declarat. Dacă a făcut declarația când nu mă cunoștea asta era, nu era niciun fel de problemă.

În 2020, el nu mă cunoștea pe mine. A rămas cu brânza. Dacă o făcea acum era clar că era lipsă de caracter. M-ar fi deranjat să spună asta, pentru că e prietenul meu și când un prieten spune asta….

Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci. Aici nu mai e vorba că a zis că nu a zis, dă-o încolo de brânză. Aici e chestiune de prietenia mea cu el. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că e fals. Înseamnă că nu mai am încredere în el. De aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician.

Cu alte cuvinte, nu are nimic cu FCSB sau Steaua. El are ceva împotriva mea ca om. O să am o discuție cu el, să văd ce explicație dă. Dacă are o scuză, continui prietenia cu el, dacă nu, termin prietenia cu el. Nu mă mai interesează. Brânza, dă-o încolo, e cadou.

Mi-a zis că a fost cu Peluza Sud, că era mai tânar. Dacă nu are o scuză, nu am nicio treabă. Mai ales că nu e o prietenie curată”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tenis de masă: Echipa masculină a României, prima victorie la CM de la Chengdu

Echipa masculină a României a obţinut prima victorie la...

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Parteneri
Recomandari