Gabriel de Moura face anunţul serii! Ce spune după umilinţa cu CFR Cluj: ‘Trecem printr-un moment greu’ + Avertisment pentru cei de la Hermannstadt

Gabriel de Moura face anunţul serii! S-a aflat ce spune după umilinţa cu CFR Cluj. Avertisment pentru cei de la Hermannstadt. Echipa din Ștefan cel Mare nu renunță la obiectiv.

Dinamo a pierdut în deplasare cu un scor umilitor de 4-0. Echipa din Ștefan cel Mare este la 2 puncte de ultima clasată și pare că echipa lui Zeljko Kopic este departe de obiectivul sezonului, evitarea retrogradării.

Gabriel de Moura face anunţul serii!

Jucătorul lui Dinamo, Gabriel de Moura, încă are încredere în echipa lui și este gata să se bată în play-out.

„Cum am spus și înainte, CFR Cluj e o echipa foarte bună. Am început bine, am avut ocazii. După CFR a început să se dueleze, iar noi am pierdut. Trebuie să mergem mai departe deoarece în 4 zile avem meci acasă, care este foarte important oentru noi.

Cum am zis, prima repriză am început foarte bine, am controlat, a fost o fază foarte bună , după… CFR Cluj are jucători de calitate.

Suporteri lui Dinamo au venit peste tot, și e important să fie lângă noi, acum. A fost un meci mai greu și trebuie să continue să fie cu noi. Cred că este deja sold-out la meciul de pe Arcul de Triumf, unde vom merge cu capul sus.

Cred că acum avem o echipă foarte bună, azi a fost din păcate acest rezultat, dar venim după două meciuri foarte bune, cu Farul și Oțelul. Avem șanse mai multe. Trebuie să luptăm încă puțin. Mai avem două meciuri înainte de play-out și cred că avem mari șanse șă scăpăm”, a declarat Gabriel de Moura în direct la Digi Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed