FRF se implică în scandalul stadionului Ghencea! Ajutor nesperat pentru Gigi Becali. Fanii echipei Armatei vor lua foc

FRF iși dorește ca FCSB-ul să fie primită în Ghencea. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, reacție evehementă.

Omul de încredere al șefului FRF consideră că trebuie făcut un sondaj de opinie și să conteze părerea majorității.

FRF se implică în scandalul momentului

Vochin este de părere că în acest moment, decizia ca FCSB să nu joace în Ghencea este susținută minoritar. Fanii lui CSA Steaua nu l-au impresionat pe consilierul lui Răzvan Burleanu, iar Vochin susține că echipa armatei are un număr scăzut de suporteri pe stadion.

”Este războiul unei minorităţi. Dacă întrebi oamenii de pe stradă vor spune că îşi doresc să vadă un meci pe un stadion nou, chiar dacă sunt cu FCSB sau Steaua. Vorbesc despre oameni normali.

Câţi am văzut la Steaua? Eu am văzut suporteri foarte puţini. Câţi am văzut la FCSB şi câţi am văzut la Steaua? De ce nu putem rezolva acest război prin intervenţia statului? Din punct de vedere economic, o instituţie a statului ar putea să îşi rezolve anumite probleme economice.

De ce trebuie să ne gândim tot timpul la o astfel de minoritate, care pune astfel de probleme. Hai să facem sondaj de opinie. Clubul poate să spună lucrul ăsta, că au un interes. Dar este vorba de instituţia statului, iar o instituţie a statului nu doreşte să primească bani de la cineva public. În timpul acestor probleme, noi pierdem bani. Noi iar ne punem problema că o minoritate să supără. Trebuie să ne gândim la ce vrea majoritatea.

Şansa acest minorităţi este că nu reuşim să ne ”coagulăm” ca şi popor. Oamenii nu vin să facă o masă. Câţi suntem noi? Suntem mai mulţi. Trebuie să faceţi ca noi”, a spus Andrei Vochin la orangesport.ro.

FCSB a solicitat în mai multe rânduri să primească acces pe arena din Ghencea, dar clubul armatei a refuzat de fiecare dată cererea făcută de vicecampioana României.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed