Fotbalistul celebru care şi-a abandonat propriul copil în spital! A refuzat să achite o sumă infimă. Absolut strigător la cer / Foto

Fotbalistul celebru care şi-a abandonat propriul copil în spital! A refuzat să achite o sumă infimă. Absolut strigător la cer ceea ce s-a întâmplat. Chiar mama fetiţei a fost cea care a spus totul.

Un fotbalist celebru a refuzat să-şi ajute propriul copil aflat pe patul de spital. Este vorba despre olandez Jasper Cillessen.

Fotbalistul celebru care şi-a abandonat propriul copil în spital!

Fostul jucător de la Ajax sau Barcelona este în centrul unui scandal uriaș. A fost dat în judecată de Maria Moran, o jurnalistă din Spania. Fosta soţie în acuză pe portar că a uitat să-și mai plătească obligațiile financiare din postura de părinte.

Deşi are o avere de 40 de milioane de euro şi-a abandonat fetiţa. Fiica sportivului, care suferă de multiple afecțiuni, a fost internată în spital. La externare, familia a fost obligată să achite 1.200 de euro. Portarul olandez a refuzat să facă acest lucru.

Maria Moran a răspuns la mai multe întrebări venite din partea urmăritorilor săi de pe rețelele sociale. ”Crezi că fiica ta ar trebui să aibă o relație normală cu tatăl său și cu familia acestuia?”, a fost una dintre ele.

”Înainte de a intra în spital da, acum, nu! Ce ființă umană face asta? Să nu-i pese de propria fiică sau nepoată în timp ce este internată? Un copil trebuie să fie acolo unde este dorit și primește dragoste, afecțiune, siguranță… Fata este unde trebuie să fie”, a fost răspuns Moran, potrivit mundodeportivo.com.

Conform AS.com, după refuzul lui Cillessen de a plăti cei 1.200 de euro pentru spitalizarea copilului, străbunica fetei, în vârstă de 90 de ani, a scos, la propriu, banii de la saltea pentru a-și ajuta nepoata.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed