Fostul iubit al Georginei Rodriguez rupe tăcerea! Dezvăluirile momentului despre partenera lui Cristiano Ronaldo

Fostul iubit al Georginei Rodriguez rupe tăcerea! Acesta a făcut dezvăluiri despre partenera lui Cristiano Ronaldo.

Georgina Rodriguez este în centrul unor noi controverse. Asta după ce anterior s-a scris că între ea și starul lusitan ar fi apărut o ruptură.

Relația lor s-ar fi deteriorat din cauza comportamentului Georginei. Ea a fost criticată pentru aroganțele ei în materie de cumpărături, care l-ar fi deranjat inclusiv pe fotbalistul celor de la Al-Nassr.

Fostul iubit al Georginei Rodriguez rupe tăcerea

Georgina l-a cunoscut pe Ronaldo pe vremea când aceasta era angajata unui magazin de lux, iar din anul 2017 cei doi formează un cuplu.

Presa din Spania scrie că bruneta ar fi avut o relație cu un alt bărbat bogat. Acesta a dezvăluit, sub protecția anonimatului, că Georgina primea de la el câte 2000 de euro pe lună. Banii erau destinați cheltuielilor personale ale acesteia, conform Mundo Deportivo.

Fostul partener al Georginei a mai spus și că în acea perioadă el locuia în Marea Britanie, motiv pentru care el era cel care plătea biletele de avion la fiecare vizită în care Georgina mergea să îl vadă.

Totodată, fostul iubit „filantrop” al Georginei i-ar fi plătit ei și surorii ei, Ivana, biletele de avion pentru ca acestea să poată zbura în Argentina la înmormânarea tatălui lor.

Această ultimă dezvăluire ridică suspiciuni, dat fiind că la acea vreme Georgina și Ronaldo formau deja un cuplu.

Pare că bruneta nu ia în seamă criticile apărute în presă, astfel că aceasta continuă să cheltuie sume uriașe de bani pentru capriciile sale în materie de cumpărături.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed