Fosta soţie a unui campion mondial a încins internetul! Imagini virale cu femeia celebră. Ce a putut să facă după ce s-a despărţit de fotbalist / Foto

Fosta soţie a unui campion mondial a încins internetul! Imagini virale cu femeia celebră. S-a aflat ce a putut să facă după ce s-a despărţit de fotbalist. Este vorba despre fosta parteneră a lui Rodrigo De Paul, Camila Homs.

Femeia celebră și-a afișat noua relație în mediul online. Le-a prezentat fanilor virtuali noul iubit.

Fosta soţie a unui campion mondial a încins internetul!

De aproape doi ani, Rodrigo De Paul se iubește cu Tini Stoessel. Aceasta este o cunoscută cântăreață și actriță. Însă, înainte de relația cu artista din Argentina, jucătorul lui Atletico Madrid a trăit o poveste de dragoste cu Camila Homs. Cei dou au şi doi copii împreună, Francesca și Bautista.

De la despărțirea de Rodrigo de Paul, influencerița nu s-a afișat alături de alt bărbat în mediul online. Până de curând, când Camila Homs și-a prezentat noul partener. Este vorba despre Jose Sosa, în vârstă de 37 ani.

Noul iubit este tot fotbalist, precum campionul mondial al turneului final din Qatar. A avut și el prezențe la naționala Argentinei și a jucat pentru Atletico Madrid în trecut.

În vara anului trecut, conform presei mondene din Argentina, căpitanul naționalei, Lionel Messi ar fi discutat cu jucătorul lui Atletico Madrid. Messi i-ar fi cerut să nu își mai expună atât de mult relația pe care o are cu Tini Stoessel. Apropierea celor doi a provocat multe ecouri. De Paul s-a afișat alături de cântăreață la scurt timp după ce s-a separat de mama copiilor săi, Camila Homs, scrie Mundo Deportivo.

„Scandalul” nu a picat bine în vestiarul naționalei, în special prin prisma relațiilor apropiate dintre soțiile jucătorilor. Toate acestea i-au luat partea fostei soții a lui De Paul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed