Fosta iubită a lui Gabriel Torje a dat lovitura vieţii! Dezvăluiri de senzaţie despre femeia celebră. A ajuns milionară din nimic / Foto

Fosta iubită a lui Gabriel Torje a dat lovitura vieţii. Femeia a făcut dezvăluiri de senzaţie. A povestit cum a ajuns milionară din nimic.

În anul 2022, cele două firme ale Ioanei Grama au avut o cifră de afaceri fabuloasă.

Fosta iubită a lui Gabriel Torje a dat lovitura vieţii

Ioana Grama este creatoare de conținut și a reușit să dea lovitura în afaceri. După ce a devenit extrem de apreciată în mediul online, bruneta a reuși să devină milionară.

Ioana a devenit cunoscută după ce a avut o relație cu Danijel Subotic. Bosniacul a plecat însă din România de la Craiova în Kuweit, astfel că relația s-a încheiat. Apoi a urmat relația cu Gabi Torje, dar nici aceasta nu a ținut foarte mult.

Tânăra a dat însă lovitura din afaceri și a devenit milionară având un singur angajat. Potrivit Economica.net, are firmele Ioana Grama 92 Media şi Ioana Istagrama. Acestea au avut o cifră de afaceri cumulată de 2,73 milioane de lei, cu 20% mai mică decât în 2021.

Profitul net cumulat a fost de 1,18 milioane lei în 2022, cu 12% mai mic decât în 2021.

Fosta iubită a lui Torje este urmărită pe TikTok de peste 529 de mii de urmăritori, de 470 de mii de persoane pe Instagram, iar pe YouTube are 46 de mii de abonați.

Cum s-a îmbogățit Ioana Grama

Bruneta a povestit cum a reușit să aibă succes în afaceri.

„Aşa îi explicam mamei la început. Am un cont de Instagram, unde mă urmăresc foarte mulţi oameni.

Şi brandurile vin la mine să le promovez produsele şi în acest fel eu fac bani. Fac bani din product placement. Adică promovez produse.

Eu pun poze şi oamenii văd produsele. De-a lungul timpului, mi-am fidelizat atât oamenii, cât şi brandurile. Am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie şi produse pe care chiar le folosesc zilnic.

Fac asta de 10 ani. Acum 10 ani scriam pe blog şi la câteva luni a apărut Instagram, pe care îl foloseam doar pentru editarea pozelor. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut, când mi-am înfiinţat propriul brand”, a declarat Ioana Grama.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed