Fost campion cu CFR și-a pus Internetul în cap din cauza unei replici deplasate. Vlăduța Lupău a urcat o poză pe Instagram, iar soțul a făcut o gafă

Fost campion cu CFR și-a pus Internetul în cap din cauza unei replici deplasate. Vlăduța Lupău a urcat o poză pe Instagram, iar soțul a făcut o gafă.

Adrian Rus (29 de ani), fostul portar de la CFR care s-a retras în 2020 și are trei titluri de campion în palmares, a gafat pe rețelele sociale. A lăsat un comentariu neinspirat soției, cântăreața Vlăduța Lupău.

Adi Rus, comentariu neispirat pe Instagram, Vlăduța Lupău a reacționat

Vlăduța Lupău a postat pe contul ei o poză cu bunica și cu fiul ei. ”Doamne… ce binecuvântare că ai îngăduit’o pe Moașa Mărie, bunica mea și străbunica lui Iair, să își cunoască strănepoții.

Nu știu în ce direcție se îndreaptă lumea asta și generația copilului meu… dar sunt bucuroasă că eu am crescut sub educația bunicilor si a părinților mei. Din mâna lor am devenit OM.

La 83 de ani … bunica mea a zis că își mai dorește să’l vadă umblând… iar eu i-am zis că îmi doresc să-l vadă mire”, a scris Vlăduța Lupău.

Dar soțul ei, fostul portar al CFR-ului Adrian Rus, nu s-a putut abține să nu comenteze. ”Dacă ai avea măcar pe jumătate mintea ei”, a scris Adrian Rus, contrat imediat de nevastă.

”Mă descurc cu cât am”, i-a răspuns Vlăduța Lupu. Însă fanii ei l-au luat imediat în colimator.

”Cel mai prost comentariu”, ”O răutate ieftină”, ”Vai de mine, ăsta e bărbatul tău? Așa comentariu în online? Nici măcar când a realizat ce prostie a spus nu a avut bunul simț să îl șteargă? Sau, stai, că probabil nu a realizat nimic”, au fost câteva dintre comentarii.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed