Formula 1 nu se mai vede la Antena 1 în weekend. Ce post TV va transmite Marele Premiu al Australiei 2024

Formula 1 nu se mai vede la Antena 1 în weekend. S-a aflat ce post TV va transmite Marele Premiu al Australiei 2024. Nimeni nu se aştepta la o asemenea răsturnare de situaţie. Întrecerea de la Antipozi se va vedea pe Antena 3 CNN, un post de ştiri.

Formula 1 trece de pe Antena 1, pe Antena 3 CNN. În acest weekend va avea loc Marele Premiu al Australiei pe circuitul stradal din Melbourne. Campionul mondial Max Verstapen este favorit pentru a obţine a treia victorie consecutivă.

Formula 1 nu se mai vede la Antena 1 în weekend

A treia etapă a sezonului din Marele Circ revine pe postul de ştiri. Se anunţă o nouă etapă foarte spectaculoasă, dar tot max Verstappen e mare favorit să câştige. Circuitul Albert Park este un circuit stradal. Înconjoară lacul cu aceeaşi denumire. Este vorba despre un mic lac artificial şi ajunge la numai câţiva kilometri de centrul oraşului Melbourne.

O dată pe an aceste străzi devin locul de întrecere pentru cei mai buni piloţi F1 din lume. În 1996 a fost inaugurat acest circuit. Are puţin peste 5 kilometri şi 14 curbe. În total piloţii au de parcurs 58 de tururi.

Primele antrenamente oficiale vor avea loc vineri şi sâmbătă dimineaţă şi vor fi transmise de Antena 3 CNN. Marele premiu va fi difuzat duminică, de la ora 5:45. Este a treia cursă de Formula 1 din acest sezon.

Clasamentul piloţilor

M. Verstappen Red Bull 51 puncte
S. Pérez Red Bull 36 puncte
C. Leclerc Ferrari 28 puncte
G. Russell Mercedes 18 puncte

Cursa, aşadar, se va vedea pe 24 martie, ora 5:45, pe Antena 3 CNN.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed