Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii! Pilotul Red Bull Racing domină categoric Formula 1. O nouă victorie uriaşă pentru olandez

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii din circuit! Pilotul Red Bull Racing domină categoric Formula 1, după ce și-a trecut în cont încă o cursă. O nouă victorie uriaşă pentru olandez.

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite! Şi-a dominat categoric toţi adversarii.

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii!

La începutul anului 2024, Verstappen a triumfat la Bahrain, în prima etapă! Acum domină clasamentul Formulei 1, câștigând și în Arabia Saudită. Olandezul a ajuns la 56 de victorii în Formula 1.

Locul doi în Arabia Saudită i-a revenit lui Sergio Perez, iar podiumul a fost completat de către Charles Leclerc, pilotul Ferrari.

Locurile patru, cinci și șase au fost ocupate de către Oscar Piastri (McLaren), Fernando Alonso (Aston Martin) şi George Russell (Mercdes).

Se află pe locul 7 mondial la Formula 1, la doar 18 ani!

Oliver Bearman, pilot Ferrari, a debutat la Formula 1 la vârsta de doar 18 ani. Britanicul a ieșit pe locul 7.

Formula 1 a fost nevoită să schimbe programul în funcție de Ramadan, o lună sfântă în religia musulmană. Sărbătoarea durează de la 9 martie până la 10 aprilie, iar primele două etape ale cursei au fost adaptate la acest calendar religios.

Cea de-a treia etapă, Marele Premiu al Austriei, se va desfășura la data de 24 martie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed