Florinel Coman a spus adevărul! De ce vrea să plece, de fapt, de la FCSB. Totul a devenit public

Florinel Coman a spus adevărul. A vorbi despre plecarea la Al Duhail chiar înainte de meciul din această seară cu CFR Cluj.

Reprezentanții clubului din Qatar au venit, joi, pentru a discuta cu Gigi Becali în încercarea de a plăti mai puțini bani, asta în timp ce șeful de la FCSB îl vrea pe fotbalist în echipă pentru meciurile din preliminariile cupelor europene.

Florinel Coman a spus de ce vrea să plece de la FCSB

Florinel Coman își dorește de multă vreme să joace în străinătate. A acceptat oferta celor de la Al Duhail, iar negocierile au început. Fotbalistul spun însă că nu este convins că  transferul se va realiza.

„Nu am semnat cu nimeni până în momentul de față. Nu sunt plecat sută la sută, să nu se înțeleagă greșit. Au discutat cu patronul, nu știu ce au vorbit. E clar că oamenii știu că nu pot pleca fără clauza de 5 milioane. M-am interesat unde merg, am un copil, nu pot să plec așa, de capul meu. E totul safe acolo, e un oraș (n.r. Doha) foarte frumos. M-am consultat cu Alibec, mi-a zis să mă duc. A contat și că e Galtier acolo, am înțeles că sunt dorit de antrenor. A contat foarte mult, că nu mă duc să stau pe acolo.

Sunt de foarte mulți ani aici și e clar că vreau să schimb ceva. Vreau să experimentez, să încerc și altceva, nu pot să rămân toată viața aici. Mă gândeam de mult timp la momentul ăsta, este normal, dar acum chiar îmi doresc și cred că pot să fac acest pas”,a spus Florinel Coman, la SportCast cu Sile.

Fotbalistul celor de la FCSB a vorbit și despre ofertele pe caree le-a avut în trecut.

„Am avut ofertă (n.r. din Europa) și nu am fost lăsat, nu a depins de mine. Acum depinde de mine. Nu am fost pus în situația de a alege. Acum depinde de mine, pot să spun da sau nu”, a spus Florinel Coman, la SportCast cu Sile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed