Gigi Becali a primit ordin! Ce este obligat să facă după plecarea lui Florinel Coman. Doar aşa poate avea şanse la Champions League

Gigi Becali a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă Gigi Becali după plecarea lui Florinel Coman. Doar aşa mai poate avea FCSB şanse la Champions League. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre viitoarea campioană din Superliga.

Plecarea lui Florinel Coman, poate crea probleme la FCSB. Fotbalistul este un om de bază al echipei care marchează aproape în toate partidele. Lipsa lui se va simți, dacă nu va fi adus un jucător pe măsură, care să îl înlocuiască.

Ce se întâmplă după plecarea lui Florinel Coman?

A venit timpul lui Coman să plece de la FCSB, după aproximativ șapte ani în care a jucat pentru formația lui Gigi Becali. Fiind într-o formă maximă, echipele din străinătate au pus ochii pe golgeterul din Superliga.

Oferta concretă vine din Qatar, de la Al Duhail. Arabii fiind dispuși să îi ofere românului opt milioane de euro și să îi achite clauza de reziliere de cinci milioane de euro. Această mutare va crea probleme pentru roș-albaștrii. Lipsa lui Coman se va simți.

Fost antrenor la Dinamo București, Ovidiu Burcă a vorbit pentru Prosport, și a afirmat cât de importantă ar fi această pierdere pentru echipa lui Gigi Becali.

„Nu este ușor să înlocuiești un jucător ca Florinel Coman. A ajuns la o maturitate extraordinară și nu este întâmplător faptul că a explodat în acest sezon și că a tras echipa după el. A ajuns la maturitate și din punct de vedere social, are familie, are copil.

El lucrează foarte mult și individual, după antrenamentul cu echipa. Nu va fi ușor fără Florinel Coman, care are o siguranță foarte mare. Este așa cum era Tănase înainte să plece. Cred că e momentul ca el să plece, deoarece a ajuns la apogeul lui ca sportiv, cel puțin la nivel local. Este important ca pasul acesta să fie făcut la momentul potrivit”, a declarat Ovidiu Burcă.

Becali sfătuit să investească banii!

Burcă este de părere că banii luați pe Florinel Coman în urma transferului trebuie investiți în achiziții bune care să nu facă simțită absența atacantului.

„FCSB poate reinvesti banii proveniți din transferul lui Florinel Coman. În România nu știu dacă vor găsi un fotbalist mai bun. Trăim într-o epocă în care putem alege din alte țări, alte continente, cu ajutorul unui sistem de scouting bun. Miza cea mai mare este calificarea în cupele europene (n.r. în grupele uneia dintre competițiile continentale) pentru cei de la FCSB”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed